Στην 33η Philoxenia η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΦΟΡΕΙΣ

Στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό, που διοργανώνεται στην Ελλάδα το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο σύγχρονο, διαδραστικό περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη φετινή Philoxenia, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεματικά video με υπαίθριες δραστηριότητες από οθόνες ευρείας απεικόνισης και να ζήσουν την εμπειρία της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality) των μνημείων UNESCO της Θεσσαλονίκης και των σημαντικότερων αξιοθέατων της πόλης, μέσα από ειδικές κάσκες VR.
Παράλληλα με τη συμμετοχή της στη Philoxenia, η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα για τον εναλλακτικό – θεματικό τουρισμό, με τίτλο «Βιώσιμη ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού», το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00 το πρωί, στον ημιώροφο του περιπτέρου 15 στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η παρουσίαση των ειδικών μορφών τουρισμού και των υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρει στον επισκέπτη η Κεντρική Μακεδονία, ως ένα ενιαίο τουριστικό προϊόν που θα συμβάλλει στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Περιφέρειας, που είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις για τον αθλητικό, τον περιπατητικό και τον ποδηλατικό τουρισμό, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και το νέο βίντεο τουριστικής προβολής της Π.Κ.Μ., που επικεντρώνεται κυρίως στον φυσικό της πλούτο, στις εναλλακτικές δραστηριότητες και στις μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες που αποκτά ο επισκέπτης της περιοχής.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αναρτημένο στο κανάλι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο youtube, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/SlUUiH-q6ns

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *