Ο κ. Νίκος Γκιόκας, Business Development Manager της Plarino Hotel Management Services, κατά την ομιλία του στη HOTECH Athens 2020

Στην Ελλάδα, για δεύτερη χρονιά, η HOTECH

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας η HOTECH Athens 2020, με “οικοδεσπότες” τις εταιρίες IDeaS, primal RES και RevitUp.

Στη διοργάνωση, η οποία έλαβε χώρα στο Divani Caravel, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, επιλεγμένα στελέχη πωλήσεων, revenue managers, αλλά και ιδιοκτήτες μεγάλων κι επώνυμων ξενοδοχείων από τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Ρόδο, την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Αθήνα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς σε θέματα Online Sales, Revenue Management, Demand Leveraging through Performance Digital Marketing. Επίσης, μπόρεσαν να δουν πρωτοποριακά εργαλεία, που χρησιμοποιούν οι “Leaders” της αγοράς στον τομέα της φιλοξενίας, στοχεύοντας στο Online Revenue Maximization.

Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, που είχαν σπεύσει να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και δύο μήνες πριν, καθώς οι θέσεις ήταν αυστηρά περιορισμένες, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από το περιεχόμενο των παρουσιάσεων και κυριολεκτικά απόλαυσε το networking event που ακολούθησε και διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ.

Η επόμενη HOTECH προγραμματίζεται στις 26 Μαρτίου 2020, στην Κύπρο, με διοργανωτές, επίσης, τους IDeaS, primal RES και RevitUp.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *