Στην Ελλάδα ο Sören Hartmann του DER Touristik|Ενδιαφέρον για νέα ξενοδοχεία|Συνάντηση με...

Στην Ελλάδα ο Sören Hartmann του DER Touristik|Ενδιαφέρον για νέα ξενοδοχεία|Συνάντηση με Χάρη Θεοχάρη

DER TOURISTIK
money tourism copyright photo

Με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη συναντήθηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου DER Touristik, Sören Hartmann, και το επιτελείο του.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γερμανός επιχειρηματίας ανακοίνωσε στον Έλληνα υπουργό, το ενδιαφέρον του ομίλου για επέκταση της παρουσίας του στην Ελλάδα, με εξαγορές και ενοικιάσεις νέων ξενοδοχείων, αλλά και συνεργασία σε νέες αγορές και τμήματα αγορών, που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν, εκτός των δύο ανδρών, οι κ.κ. Sven Schikarsky, Senior Vice President Sun & Beach DER Touristik, Στέφανος Βλαστός, DTS Incoming Hellas, Γεώργιος Παπαδάκης, Chairman of the Board, destination touristic services Greece, Γιάννης Παπαδάκης, CEO Managing Director Greece, destination touristic services Greece, Leif Vase Larsen, CEO Northern Europe – Apollo travel Group και η κυρία Nina Hornewall, Commercial Director Apollo.

der touristikΠαράλληλα, ο κ. Sören Hartmann παρουσίασε στον κ. Θεοχάρη τον όμιλο Der Touristik, αλλά και τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκαν ακόμη τα μεγέθη της DER Touristik Group όλων των αγορών, καθώς και της destination touristic services Greece.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκαν οι τουριστικές αγορές της Γερμανίας / Αυστρίας, της Ανατολικής Ευρώπης, της Σκανδιναβίας, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και του δικτύου της destination touristic services Greece (DMC Network).

Στην συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ