gastronomy

Στην «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ» η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΕΥ ΦΟΡΕΙΣ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Περιστερίου στην Αθήνα στο διάστημα 18 – 21 Μαΐου 2017.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι να προβληθούν οι τομείς ελιάς, λαδιού, γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών, αλιπάστων, αρωματικών φυτών, ξηρών καρπών, ζυμαρικών, κατεψυγμένων, αφεψημάτων, αλκοολούχων ποτών, χυμών, αποσταγμάτων, οίνου, φρούτων και λαχανικών, βιολογικών προϊόντων και παραδοσιακών προϊόντων που παράγονται στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Μέσα από την έκθεση στοχεύουμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής μας. Γι’ αυτό καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά στο σημαντικό αυτό εκθεσιακό γεγονός, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αναδείξουμε την αξία των προϊόντων της μακεδονικής γης και την ξεχωριστή ποιότητά τους, που τα κάνει μοναδικά», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παπάς.

Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» διοργανώνεται με σκοπό να παρουσιάσει τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας συγκεντρωμένα σε ένα χώρο. Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται εκδηλώσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν ώθηση στη συμμετοχή όλων των εκθετών.

Πρόσκληση στις επιχειρήσεις

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας (ξεχωριστό stand 6 τ.μ. για κάθε επιχείρηση, με συμβολική οικονομική συμμετοχή 150 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr – επισυνάπτεται στο σχετικό δελτίο τύπου).

Η Περιφέρεια καλύπτει την ενοικίαση του χώρου και τη διαμόρφωση με τον βασικό εξοπλισμό (διαχωριστικά από πλαίσια αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, χωρίσματα από μελαμίνη, μετώπη από τραβέρσες αλουμινίου και υλικό πληρώσεως από μελαμίνη ύψους 0,30 μ., μοκέτα, ένα γραφείο, τρεις καρέκλες, δύο ράφια και ένα πάγκο, βασικός φωτισμός, μια πρίζα, καθαριότητα και φύλαξη του χώρου).

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα καλό θα ήταν να φέρουν το δικό τους ψυγείο. Το κόστος διαμονής και μεταφοράς προϊόντων θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Επισημαίνεται ότι οι εκθέτες έχουν το δικαίωμα της πώλησης, αρκεί να έχουν ταμειακή μηχανή ή μπλοκάκι εφορίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: [email protected] ή dao @pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044, όχι αργότερα από την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

-Πέμπτη 17:00-22:00

-Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10:30-22:00

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, στις 19.00 στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *