Στην Κω το 7ο Διεθνές Συνέδριο Swimming Pool and Spa

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με τη συμμετοχή της επιστημονικής κοινότητας, εκπροσώπων κατασκευαστικών εταιριών, καθώς και εκπροσώπων δημοσίων φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρων των κολυμβητηρίων, των spa και των ιαματικών λουτρών, αναμένεται να διεξαχθεί το 7ο Διεθνές Συνέδριο Κολυμβητικών Δεξαμενών και λουτρών ευεξίας και υδροθεραπείας.

Στο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κω, το διάστημα 2-5 Μαΐου, όπως και στα δύο εξειδικευμένα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, κορυφαίοι εμπειρογνώμονες  θα  έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν για τις τελευταίες τεχνολογικές και νομοθετικές εξελίξεις.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα νέα τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της απολύμανσης, οι τελευταίες κατασκευαστικές καινοτομίες και οι σύγχρονες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Η σειρά Διεθνών Συνεδρίων Swimming Pool and Spa αποτελεί μια από  τις σημαντικότερες, διεθνείς διοργανώσεις του επιστημονικού αυτού πεδίου.

Ειδική προσφορά

Οι συμμετέχοντες -κάτοικοι της Ελλάδας- λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο, με μειωμένες τιμές, που διαμορφώνονται, ως εξής:

Εγγραφή πριν/μετά τις 24-3-2017: 200/250 ευρώ, Φοιτητές/τριες πριν/μετά τις 24-3-2017: 100/150 ευρώ, Συνοδοί πριν/μετά τις 24-3-2017: 100/150 ευρώ, Εγγραφή για μία μέρα: 200 ευρώ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *