Στην πλατφόρμα κρατήσεων B2B Xeni το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Hotelbeds

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τη συνεργασία της για τη διανομή του πλήρους χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων της στην Xeni, μια υπηρεσία B2B που προσφέρει μια πλήρη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων και πληρωμών λευκής ετικέτας, ανακοίνωσε η Hotelbeds.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Hotelbeds, οι χρήστες της Xeni -στους οποίους περιλαμβάνονται μικρά έως μεσαία ταξιδιωτικά πρακτορεία, πωλητές εμπειριών, που πραγματοποιούν μεταπωλήσεις ταξιδιών και οργανισμοί που αναζητούν εκπτωτικά ταξίδια για την κοινότητά τους- θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 300.000 ξενοδοχεία και 500 πάροχους ενοικίασης αυτοκινήτων, που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Hotelbeds.

“Μέσω αυτής της συμφωνίας, θα αυξήσουμε περαιτέρω την εμβέλειά μας στους δύσκολα προσβάσιμους B2B αγοραστές, ενώ η Xeni θα επεκτείνει την επιλογή προϊόντων της, ώστε να επιτρέπει στους B2B πελάτες της να δημιουργούν τα δικά τους πακέτα και ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, ξενοδοχείων και αυτοκινήτων”, λέει ο Leon Herce, Core Commercial Director της Hotelbeds. Ο ίδιος προσθέτει ότι: “είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα διανείμουμε το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό μας σε προϊόντα ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω της πλατφόρμας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τη σχέση μας με την Xeni στο μέλλον”.

Εκτός από την πρόσβαση σε εξαιρετικό περιεχόμενο που διατίθεται σε καθαρές τιμές, οι χρήστες της πλατφόρμας Xeni επωφελούνται από την πλήρη ελευθερία όσον αφορά τις προμήθειες χωρίς χρεωστικά σημειώματα, μερίδια προμηθειών, επιστροφές ή περιορισμούς, από μια ολοκληρωμένη και απλοποιημένη λύση πληρωμών, από μια εφαρμογή χωρίς απαιτούμενο κώδικα, που διαρκεί λίγα λεπτά και από μια μηχανή κρατήσεων με δικό της εμπορικό σήμα.

Ο Sachin Narode, διευθύνων σύμβουλος της Xeni, πρόσθεσε: “Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι πωλητές εμπειριών επιθυμούν να επικεντρωθούν στην τεχνογνωσία και το δίκτυο πελατών τους. Σήμερα, αποσπάται η προσοχή τους από τα προβλήματα πρόσβασης στο χονδρικό χαρτοφυλάκιο, τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εμπειρίας για τους ταξιδιώτες και τη χειρωνακτική εκτέλεση διοικητικών εργασιών. Παρέχοντας στους μικρότερους οργανισμούς την πλήρη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων που χρειάζονται, εκδημοκρατίζουμε τη δυνατότητα μεταπώλησης ταξιδιών στο διαδίκτυο”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *