Στην XENIA το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022 παρουσιάστηκε με επιτυχία η καινοτομία που αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ. Στο εντυπωσιακά διαμορφωμένο Περίπτερο του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο, οι επισκέπτες αξιοποίησαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη και τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και να δοκιμάσουν την απόλυτη εμπειρία του ελληνικού καφέ.

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του ευρύτερου ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου προσέλκυσε το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, καθώς πρόκειται για την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής του ελληνικού καφέ. Συγκεκριμένα, το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον, η λειτουργία και ο χειρισμός της μηχανής γίνεται με ευκολία από κάθε εργαζόμενο, με αυτοματοποιημένο τρόπο και χωρίς να ξοδεύεται πολύτιμος χρόνος, προσφέροντας πάντα το τέλειο αποτέλεσμα με ευκολία και συνέπεια στην ποιότητα.

Οι σφραγισμένες Καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, χαρίζοντας πάντα έναν ισορροπημένο καφέ.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε φέτος, στην έκθεση XENIA 2022, το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο, τη μοναδική καινοτομία που αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ», δηλώνει o Πρόεδρος της Resoul Hellas και της E.R. Coffee Experiences, Άνθιμος Δημητριάδης.

«Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο συμμετέχει στην εξέλιξη και προβολή της ελληνικής διατροφής και γαστρονομίας μαζί με τα αναγνωρίσιμα τοπικά προϊόντα και χαιρόμαστε πολύ που βάζουμε ξανά στο προσκήνιο τον ελληνικό καφέ. Πλέον, ο κάθε Έλληνας ξενοδόχος και επαγγελματίας της εστίασης μπορεί να σερβίρει με ευκολία, ταχύτητα, συνέπεια και ποιότητα τον τέλειο ελληνικό καφέ. Δίνουμε, λοιπόν, τη δυνατότητα να προσφέρεται εύκολα ο ελληνικός καφές, να συμπληρώνει το ‘’ελληνικό πρωινό’’ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον τοποθετούμε στη σύγχρονη εποχή και αλλάζουμε όλα τα στερεότυπα που κατά καιρούς τον έχουν συνοδεύσει», συμπληρώνει ο κ. Δημητριάδης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *