Στις 5 Οκτωβρίου, στην Ελλάδα, το “αφεντικό” και η ηγεσία της Tui

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ραντεβού στο Μουσείο της Ακρόπολης, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, δίνει ο chief executive της Tui, του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, Fritz Joussen, και η ηγεσία του ομίλου με την πολιτική, επιχειρηματική και οικονομική ελίτ της χώρας, σε μια εκδήλωση για τη μακροχρόνια κι αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στη δεξίωση, στην οποία αναμένεται να παραστεί ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Fritz Joussen θα παρουσιάσει τα νέα επενδυτικά σχέδια του ομίλου στη χώρα μας, η οποία, εφέτος, ήταν ο νούμερο 2 προορισμός του κορυφαίου tour operator.

Εκτός από την επένδυση για τη λειτουργία του Robinson Club στην Κρήτη, μέσα στα επόμενα χρόνια προγραμματίζεται η επέκταση των Tui Blue, αλλά και των υπολοίπων brands του ομίλου στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, χθες και σήμερα, η Τui, διοργανώνει fam trip για Έλληνες δημοσιογράφους στην Κω. Στο επίκεντρο του ταξιδιού βρίσκεται η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα ξενοδοχειακά brands της Tui, οι εκδρομές που προσφέρει η εταιρία στους πελάτες της, οι πτυχές των υπηρεσιών εξυπηρέτησης, καθώς και οι δράσεις και ενέργειες της TUI στον τομέα της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *