Στις Top 5 επιλογές των Βρετανών η Ελλάδα για το 2018

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τρία εκατομμύρια Βρετανοί αναμένεται να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους την εβδομάδα που διανύουμε, με την Ελλάδα να τοποθετείται στο Top 5 των επιλογών τους, με βάση τα στοιχεία της νέας έρευνας της ATOL.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Ισπανία παραμένει ο κορυφαίος προορισμός διακοπών για τους Βρετανούς και για το επόμενο έτος, ενώ οι ΗΠΑ ακολουθούν στη δεύτερη θέση. Η Ιταλία, η οποία ήταν το νούμερο δύο για το 2017, έπεσε μία θέση, με αποτέλεσμα για το 2018 να βρίσκεται στην τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Βρετανών, ενώ το Top 5 συμπληρώνουν η Ελλάδα και η Γαλλία, στην τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα.

Η Πορτογαλία, η Καραϊβική, η Αυστραλία, ο Καναδάς και η Κύπρος αποτελούν την επόμενη πεντάδα, με την οποία ολοκληρώνεται το Top 10 με τους κορυφαίους προορισμούς για τους Βρετανούς για το 2018.

Παρά την πτώση της λίρας που αυξάνει το κόστος, η δημοτικότητα των ΗΠΑ παραμένει πιο ισχυρή από ποτέ, με πάνω από ένα εκατομμύριο περισσότερους Βρετανούς να επιθυμούν να ταξιδέψουν στη χώρα το 2018, σε σύγκριση με το 2017.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *