Στο Skiathos Palace τo 18ο Διεθνές Συνέδριο ERSCP Greece 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στο ξενοδοχείο Skiathos Palace πραγματοποιήθηκε τo 18ο Διεθνές Συνέδριο ERSCP Greece 2017, από την Κυριακή 1 έως και την Πέμπτη 5 Oκτωβρίου. Το ERSCP είναι ένα από τα πιο αξιόλογα συνέδρια της Ευρώπης στον τομέα του και πραγματοποιείται περιοδικά από το 1994.

Οι ERSCPs ευνοούν τις συζητήσεις για τα βασικά ζητήματα της βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής, την ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών και προτάσεων SCP και τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κοινότητας έρευνας και πρακτικής για τη βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή.

Ο κύριος στόχος των ERSCPs είναι να ενθαρρύνουν τη συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών για τη βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή, όπως μεταξύ επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων, πανεπιστημίων, ινστιτούτων και ερευνητικών κέντρων, ΜΚΟ, ΜΜΕ, επαγγελματικών ενώσεων, υπευθύνων λήψης αποφάσεων, κ.λπ..

Εκπρόσωποι από περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, κοινότητες, δημόσιους φορείς, πανεπιστήμια, ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα, ΜΚΟ, ΜΜΕ, επαγγελματικές ενώσεις, αλλά και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων παρέστησαν στο συνέδριο.

Η κυκλική οικονομία, η μηδενική διαχείριση αποβλήτων, η οικολογική καινοτομία, ο οικολογικός σχεδιασμός/σχεδιασμός για Βιώσιμη Ανάπτυξη, η οικολογική αποδοτικότητα, η προώθηση της Βιώσιμης Κατανάλωσης και Ζωής, η Βιώσιμη Παραγωγή και ο Σχεδιασμός, η Βιώσιμη Κατανάλωση και Πρόληψη Αποβλήτων Τροφίμων, η Αειφόρος καινοτομία, κ.ο.κ. απασχόλησαν τις εργασίες του συνεδρίου. Ενώ την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ακολούθησε gala dinner και γλέντι με ελληνική μουσική.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *