Στοχευμένες ενέργειες προβολής της Αρχαίας Ολυμπίας σε ξένα ΜΜΕ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η ανάδειξη του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της Αρχαίας Ολυμπίας σε αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού αποτέλεσε το περιεχόμενο εκτενών δημοσιευμάτων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έπειτα από δημοσιογραφικά ταξίδια που οργανώθηκαν από τον Δήμο σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και την MTC GROUP. 
Συγκεκριμένα, το δημοφιλές γερμανικό ηλεκτρονικό περιοδικό www.m-lifestyle.de έκανε εννεασέλιδο αφιέρωμα στον ιστορικό προορισμό έπειτα από δημοσιογραφικό ταξίδι σε συνεργασία και με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, ενώ αντίστοιχο πολυσέλιδο κείμενο-παρουσίαση της περιοχής, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αναρτήθηκε σε έγκριτο ταξιδιωτικό website (www.themochileradiaries.com), με επιπλέον αναφορές στη γαστρονομία σε δεύτερο αφιέρωμα.
Εκτενές ήταν και το αφιέρωμα για τον προορισμό στο κορυφαίο ταξιδιωτικό website (griekenland.net) από την Ολλανδία για την Ελλάδα, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ για τον προορισμό.
Τέλος, ύμνος για την Αρχαία Ολυμπία ήταν και το δημοσίευμα σε ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά website, στην αμερικάνικη Huffington Post, που αριθμεί εκατομμύρια αναγνώστες όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο.
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *