siganos
money tourism photo

Στον Χ. Σιγανό το KANIGOS 21 | Η επιστολή του Τ.Ε.Α.Ε.Α.Π.Α.Ε.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στον Χάρη Σιγανό και την ZEUS International, καταλήγει για 30 χρόνια το ακίνητο της πλατείας Κάνιγγος, που λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, με την επωνυμία KANIGOS 21.

Η διοίκηση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης-Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Τ.Ε.Α. Ε.Α.Π.Α.Ε.), απέστειλε χθες το βράδυ επιστολή στην ZEUS, με την οποία ενημερώνει ότι “…Το Δ.Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης-Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Τ.Ε.Α. Ε.Α.Π.Α.Ε.), αποφάσισε να σας επιλέξει ως Προτιμητέο Μισθωτή για την Μακροχρόνια Μίσθωση του ακινήτου επί των οδών Κάνιγγος 21 & Χαλκοκονδύλη 12“.

kanigosΜάλιστα στην επιστολή αναφέρεται ακόμη ότι “σύντομα θα αποσταλεί το Σχέδιο Μισθωτικής Σύμβασης, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μίσθωσης του συγκεκριμένου ακινήτου“.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική κίνηση της ZEUS και του κ. Χ. Σιγανού στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, στην οποία έχει επεκταθεί σημαντικά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει σε ένα διάστημα 4 περίπου μηνών, από την ολοκλήρωση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, με ασφαλείς προβλέψεις να κάνουν λόγο για το Φθινόπωρο 2019, θα είναι 4 ή 5στερο και θα είναι branded, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό σε ποια διεθνή αλυσίδα θα ενταχθεί. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, αρκετά ξενοδοχεία της ZEUS, είναι ενταγμένα στον αμερικανικό κολοσσό WYNDHAM, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποκλειστικότητα.

Η επένδυση για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 4 εκατ. €, και το μίσθωμα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, θα είναι 25.000 € μηναίως.

Όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ στις 2 Ιανουαρίου το Money-tourism.gr, “Ο Χάρης Σιγανός, της ZEUS INTERNATIONAL και ο Ζαχαρίας Χνάρης, της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτιμητέοι επενδυτές, για το ακίνητο της πλατείας Κάνιγγος, που λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, με την επωνυμία KANIGOS 21. Το ακίνητο που έχει «βγει» για μακροενοικίαση 30 ετών, με minimum μίσθωμα 21.000 € μηνιαίως”.

Μετά την εξέταση των προσφορών και των τιμημάτων, η προσφορά της ZEUS, προκρίθηκε ως καλύτερη.

Το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και έχει βγει σε διαγωνισμό από τον Σεπτέμβριο του 2018. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 3.501 τ.μ., βρίσκεται επί των οδών οδών Κάνιγγος 21 και Χαλκοκονδύλη 12 στην Αθήνα και παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια, από το τέλος του 2010, όταν μπήκε «λουκέτο» στη μονάδα λόγω αδυναμίας καταβολής των ενοικίων από τον τότε μισθωτή.

Σε εξέλιξη διαγωνισμοί στην Αθήνα

Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο αυτή, βρίσκονται αρκετοί διαγωνισμοί για μισθώσεις ξενοδοχειακών ακινήτων στην Αθήνα, σε εξέλιξη, μεταξύ των οποίων, τα ακίνητα του υπουργείου Εργασίας (Εφετείο, Ζαλοκώστα, κ.λπ.), ο διαγωνισμός του ΕΦΚΑ για τη μίσθωση του «Εσπέρια» στην οδό Σταδίου, όπου συμμετείχαν η οικογένεια Βερούκα (σούπερ μάρκετ Bazaar) σε συνεργασία με τον γαλλικό όμιλο Accor, η λιβανέζικων συμφερόντων εταιρεία Yasbek Hotel Establishment σε συνεργασία με την Marriott και η ισραηλινή αλυσίδα ξενοδοχείων Leonardo.

Η Zeus International

Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Η εταιρεία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

mirabelloΠαρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις στις περιοχές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ιταλία).

Επίσης, η έμπειρη ομάδα της Zeus International σχεδιάζοντας τη στρατηγική και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί το βασικό στρατηγικό εταίρο της Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια.

zeusΤο αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων συνολικού κόστους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στην ευρύτερη περιοχή.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *