Στον “αέρα” το www.ksdamenities.gr

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στον «αέρα» βρίσκεται ο νέος διαδικτυακός τόπος της ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. για τα hotel amenities, το νέο εξαιρετικά δυναμικό αντικείμενo με το οποίο έχει εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της η εταιρία.

Στο νέο ιστότοπο http://www.ksdamenities.gr/, ο επισκέπτης μπορεί να αντλήσει πολύτιμες πληροφορίες και όλα όσα αφορούν στα προϊόντα hotel amenities, που διαθέτει στην εγχώρια, ξενοδοχειακή αγορά η εταιρία ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε..

Προϊόντα υγιεινής και είδη ατομικής περιποίησης, εξαιρετικής ποιότητας, με την υπογραφή του κορυφαίου, ιταλικού οίκου έρευνας και παραγωγής στο χώρο της Αρωματοποιΐας και των Amenities, ΑLLEGRINI και όχι μόνο καθώς η KSD, προσπαθώντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της ξενοδόχων, συνεργάζεται με πλήθος διεθνών προμηθευτών, καλύπτοντας τα πλέον υψηά ποιοτικά standards.

Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα είναι go green, paraben free, mineral oil free,  κ.ο.κ., ενώ καλύπτουν όλες τις κοινοτικές ντιρεκτίβες, πιστοποιημένα από μεγάλους ελεγκτικούς ιταλικούς οίκους, δεδομένου ότι από 1.6.2013, απαγορεύεται η κυκλοφορία προϊόντων που είτε δεν είναι πιστοποιημένα είτε πολύ περισσότερο περιέχουν τέτοια συστατικά, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κινεζικής προέλευσης, αλλά και αρκετά ελληνικά.

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής ξενοδοχίας, αλλά και πάρα πολλές μικρές ποιοτικές μονάδες εμπιστεύονται τα προϊόντα της KSD, μεταξύ των οποίων Rodos Palace, Nana Beach, Atrium Hotels, Hotel Mediterranean, Hotel Poseidon Resort, Αλμυρίκι Hotel Apartments , Lassi Hotel Kefalonia, Sentido Apollo Blue, Lindos Mare, Hotel Fenix, Sun Beach Resort Complex, Hotel Triton.

Με χαρά θα ακούσουμε τα σχόλιά σας…