Stonetech

Stonetech: «Leader» στην αγορά φυσικών πετρωµάτων και τεχνητών επιφανειών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Μία από τις πιο δυναµικές επιχειρήσεις στην αγορά του µαρµάρου, των φυσικών πετρωµάτων και των τεχνητών επιφανειών στη χώρα µας, πλήρως καθετοποιηµένη, µε συµµετοχή σε µεγάλα έργα, µεταξύ των οποίων και ξενοδοχειακά, και έντονη εξωστρέφεια και εξαγωγικό προσανατολισµό, η εταιρία Stonetech συνεχίζει να διαγράφει µία σταθερά ανοδική πορεία, τόσο εντός, όσο κι εκτός ελληνικών συνόρων.

StonetechΗ υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, η πολύχρονη εµπειρία και η αδιαπραγµάτευτη αξιοπιστία της, έχουν αναδείξει την Stonetech στον πιο πολύτιµο συνεργάτη των Ελλήνων ξενοδόχων, όπως, άλλωστε, αποδεικνύει το ευρύ portfolio έργων και συνεργασιών που διαθέτει.

H εταιρία Stonetech ιδρύθηκε το 1975 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως µία οικογενειακή, τοπική επιχείρηση, µε κύρια δραστηριότητά της το εµπόριο και την επεξεργασία µαρµάρου και των λοιπών διακοσµητικών πετρωµάτων, που στήθηκε µε το µεράκι και το πάθος του ιδρυτή της, Μανώλη Γωνιανάκη.

Stonetech StonetechΣτο επίκεντρο της φιλοσοφίας της ήταν και εξακολουθεί να είναι η αγάπη για το µάρµαρο, την πέτρα και την επεξεργασία της. Άλλωστε, για τους ανθρώπους της Stonetech κάθε κοµµάτι φυσικού πετρώµατος και τεχνητής επιφάνειας, έχει µία µοναδική ιστορία να πει και κάθε έργο έχει ένα µοναδικό σκοπό να υπηρετήσει, να εµπνέει τους ανθρώπους που θα ζήσουν µε αυτό.

Με την ανάληψη της ηγεσίας από τη δεύτερη γενιά και επικεφαλής τον Νίκο Γωνιανάκη, η Stonetech εξελίχθηκε σε µια καθετοποιηµένη εταιρία παραγωγής, επεξεργασίας και εµπορίας φυσικών πετρωµάτων και τεχνητών επιφανειών, η οποία διαθέτει δύο καθετοποιηµένες µονάδες παραγωγής, µία στο Σχηµατάρι Αττικής και µία στο Ηράκλειο Κρήτης. Σηµείο αναφοράς, βεβαίως, αποτελούν οι εκθεσιακοί της χώροι σε Αθήνα και Κρήτη, όπου οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να δουν από κοντά κάποιες από τις προτάσεις της.

Η εταιρία, από το ξεκίνηµά της διαγράφει αξιόλογη πορεία, η οποία οφείλεται στη στοχοπροσήλωσή της στην τεχνολογία, όπως προκύπτει από τις επενδύσεις της σε νέες µεθόδους παραγωγής και στον πλέον σύγχρονο µηχανολογικό εξοπλισµό στις εγκαταστάσεις της.

Σηµείο αναφοράς για την Stonetech αποτελούν οι άνθρωποί της. Στο πλαίσιο αυτό, το ανθρώπινο δυναµικό της αποτελείται από υψηλού επιπέδου και άριστα καταρτισµένα στελέχη, που συµβάλλουν καθοριστικά ώστε η εταιρία να ανταπεξέρχεται µε αξιοπιστία και επαγγελµατισµό στις απαιτήσεις των έργων που αναλαµβάνει, ιδιωτικών και δηµόσιων.

StonetechH Stonetech επενδύει σηµαντικά στις πρώτες ύλες, έχοντας την αποκλειστική διάθεση του υψηλής ποιότητας µαρµάρου Silvercloud. Παράλληλα, εισάγει φυσικά πετρώµατα που ξεχωρίζουν, από την Ιταλία, την Ισπανία, την Ινδία και άλλες χώρες.

Την ίδια στιγµή, που συνιστά την πιο δηµοφιλή επιλογή στο µάρµαρο και τα φυσικά πετρώµατα, η εταιρία έχει εδραιωθεί και στις τεχνητές επιφάνειες, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση στην ελληνική αγορά των QUARELLA και Neolith, απαντώντας έτσι στις σύγχρονες επιταγές των αρχιτεκτονικών και διακοσµητικών αναγκών.

Ως προµηθευτές µεγάλων έργων στην Ελλάδα, η Stonetech έχει στο χαρτοφυλάκιό της πολυτελή ξενοδοχεία, επαγγελµατικά, ιδιωτικά και δηµόσια κτίρια, δηµόσιους αστικούς χώρους και ιδιωτικές κατοικίες, δείγµατα αρχιτεκτονικής αριστείας.Stonetech

Σημαντική παρουσία στις ανακαινίσεις πισίνας

Με το brand StonetechPools, η εταιρία ειδικεύεται στις ανακαινίσεις πισίνας, µε τη χρήση προϊόντων από µάρµαρο. Η µοναδική αντιολισθητική τεχνολογία που εφαρµόζει στις επιφάνειες την καθιστούν ιδανική επιλογή για την ανακαίνιση πισίνας σε ξενοδοχεία, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες, όπως, άλλωστε, µαρτυρά το portfolio της, στο οποίο συναντά κανείς εξαιρετικά έργα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

ksd
adv
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *