ΑΦΙΕΡΩΜΑ|ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ: Επένδυση-«µατ» για τα ξενοδοχεία

ΑΦΙΕΡΩΜΑ|ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ: Επένδυση-«µατ» για τα ξενοδοχεία

LINEA Strom, CANDIA, ISTIKBAL, VATSINAS MATTRESS SUPER STROM, ARCHITEXTURE

Ελιξίριο ευεξίας και µακροζωίας ο καλός ύπνος, ο οποίος εξαρτάται σε καθοριστικό βαθµό από το στρώµα και το µαξιλάρι, έχει µετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα για την ξενοδοχειακή αγορά. Όπως, άλλωστε, αποδεικνύουν όλες οι νέες έρευνες, η εµπειρία ύπνου αποτελεί το βασικό κριτήριο αξιολόγησης των ξενοδοχείων από τους πελάτες τους.
Η επιλογή, λοιπόν, στρώµατος και προϊόντων ύπνου αποτελεί επένδυση για ένα ξενοδοχείο, από την οποία κρίνεται σε σηµαντικό βαθµό η φήµη και η επισκεψιµότητά του.

Στην ελληνική αγορά στρωµάτων και προϊόντων ύπνου δραστηριοποιούνται αξιόλογες επιχειρήσεις, µε διεθνή παρουσία και ισχυρά brand names, οι οποίες παρέχουν πληθώρα προτάσεων σε στρώµατα, κρεβάτια, ανωστρώµατα, µαξιλάρια, κ.ά., προσαρµοσµένες στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Ο Conrad Hilton πίστευε ότι το ξενοδοχείο δεν είναι απλώς ένα κατάλυµα, αλλά µια οντότητα πολύ ευρύτερη, ένας χώρος όπου οι πόρτες δεν οδηγούν µόνο σε καταπληκτικές σουίτες, αλλά σε εµπειρίες µοναδικές. Αυτή η φιλοσοφία αποτέλεσε τη βάση της επιτυχίας του και αντιπροσωπεύει το όραµα επιτυχίας πολλών σύγχρονων ξενοδόχων.

Σήµερα, περισσότερο από ποτέ, οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου έχουν µεγάλες προσδοκίες, καθώς διαθέτουν περισσότερη τουριστική εµπειρία και γνώσεις. Εκτιµούν τις λεπτοµέρειες που κάνουν τη διαφορά, τις έξυπνες καινοτοµίες και τις προσωποποιηµένες υπηρεσίες. Έχει παρέλθει πλέον η εποχή των κλασσικών παροχών ενός δωµατίου, οι οποίες έχουν αντικατασταθεί από εξειδικευµένες προτάσεις, σύγχρονες παροχές και λύσεις «κοµµένες και ραµµένες» στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Άλλωστε, εν αρχή ην ο πελάτης!
Οι εξελίξεις και οι σύγχρονες τάσεις ωθούν τους επιχειρηµατίες του ξενοδοχειακού κλάδου σε συνεχείς ανακαινίσεις και ανανεώσεις, µε αιχµή του δόρατος το πλέον σηµαντικό κοµµάτι της διαµονής, τον ύπνο.

Το στρώµα και εν γένει τα προϊόντα ύπνου βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε ξενοδόχου, αφού από έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο εξαρτάται, σε µεγάλο βαθµό, η καλή διάθεση του πελάτη, και άρα η γνώµη του και η κριτική του για το ξενοδοχείο.

Ένα καλό στρώµα µπορεί να «απογειώσει» την εµπειρία ύπνου, σε τέτοιο βαθµό ώστε ο πελάτης του ξενοδοχείου να παραβλέψει τυχόν άλλες µικρο-ελλείψεις. Ενώ ένα ακατάλληλο στρώµα µπορεί να προκαλέσει δυσφορία, πόνους και άσχηµο ύπνο, επηρεάζοντας αρνητικά την άποψή του και το ξενοδοχείο να χάσει για πάντα τον συγκεκριµένο πελάτη, και όχι µονο.

Εποµένως, η επιλογή στρωµάτων πρέπει να γίνεται µε κριτήρια την άνεση, την υγιεινή και την ασφάλεια πρωταρχικά και δευτερευόντως, την αντοχή, την οικονοµία ή την πολυτέλεια και κατά συνέπεια, τη σωστή σχέση ποιότητας – τιµής.
Ένα αναπαυτικό στρώµα θα πρέπει αρχικά να προσαρµόζεται στο σχήµα του σώµατος και ιδίως της σπονδυλικής στήλης, να κατανέµει σωστά τις πιέσεις του σώµατος και να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Αναλυτικότερα, τα στρώµατα χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα µε τη σκληρότητα, τις διαστάσεις και τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται. Υπάρχουν τα στρώµατα µε ελατήρια ή χωρίς. Τα στρώµατα µε ελατήρια είναι πιο οικονοµικά και διατηρούν µια σωστή στάση σώµατος κατά τον ύπνο. Η σύγχρονη δε τάση ευνοεί τα στρώµατα µε τα ανεξάρτητα ελατήρια, που «αγκαλιάζουν» το σώµα και είναι τα λεγόµενα ανατοµικά στρώµατα, πιο µαλακά και άνετα από τα ορθοπεδικά στρώµατα µε ελατήρια ανοικτού τύπου (ελεύθερα), που κρατούν σταθερό το σώµα κατά τον ύπνο και ασκούν οµοιόµορφη πίεση σε όλα τα σηµεία του σώµατος, διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη σε ευθεία θέση. Αναµφίβολα, η απόλυτη τάση σήµερα, είναι τα στρώµατα χωρίς ελατήρια, µε latex, υλικό το οποίο θεωρείται ιδανικό για λόγους υγιεινής ή µε memory foam, που αποτελεί την πιο προηγµένη τεχνολογική λύση.
Ένας τρόπος αναβάθµισης του στρώµατος ώστε να έχει µία επιπλέον αίσθηση άνεσης είναι η τοποθέτηση πάνω σ’ αυτό ενός ανωστρώµατος.
Χρήσιµα tips που πρέπει να γνωρίζουν οι ξενοδόχοι είναι πως τα φυσικά υλικά επιτρέπουν στο σώµα να «αναπνεύσει», ενώ οι τεχνητές ίνες (πλαστικά προστατευτικά στρώµατος) µπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστη αίσθηση υπερθέρµανσης ή συγκράτηση του ιδρώτα.
Μετά την επιλογή του σωστού στρώµατος έχει τεράστια σηµασία, τόσο οικονοµική όσο και υγειονοµική, η σωστή συντήρηση και φροντίδα του. Η χρήση ανωστρώµατος και επιστρώµατος αυξάνουν κατά πολύ την άνεση του κοιµώµενου και παράλληλα διατηρούν καθαρότερο το κυρίως στρώµα, το οποίο πρέπει να αερίζεται και να καθαρίζεται σχολαστικά, ανά τακτά χρονικά διαστήµατα.
Οι «ειδικοί» συνιστούν αντικατάσταση στρωµάτων καθηµερινής χρήσης κάθε 7-10 χρόνια.

Στην ευχάριστη εµπειρία του ύπνου σηµαντικό ρόλο παίζουν και τα µαξιλάρια. Εδώ οι επιλογές είναι άπειρες: µεγάλα, µικρά, παχιά, λεία, µαλακά, σκληρά, αντιµικροβιακά, υποαλλεργικά, µε πούπουλα, memory foam, latex, µε κάλυµµα aloe vera, ορθοπεδικά, κ.λπ.. Μια ασφαλής τοποθέτηση είναι ένα χαµηλό µαξιλάρι από κάτω κι ένα πιο φουσκωτό από πάνω για να δίνει τη δυνατότητα επιλογής από µέρους του πελάτη.

Παρακάτω οι πιο αξιόπιστες και εδραιωμένες στην ελληνική αγορά εταιρίες παραγωγής και εμπορίας στρωμάτων και προϊόντων ύπνου.

LINEA Strom: Λύσεις «Value for money – κομμένες και ραμμένες» στις ανάγκες της ξενοδοχειακής αγοράς

Επενδύοντας σε πρωτοποριακή τεχνολογία και σε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, η Linea Strom ξεχωρίζει, εδώ και 60 χρόνια, ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα brand name στον χώρο της σύγχρονης στρωματοποιίας.

Η Linea Strom αποτελεί μία σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη μονάδα, η οποία παρακολουθώντας συστηματικά τις εξελίξεις

Strech ύφασμα aloe vera. Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αέρα στο στρώμα για υγιεινό ύπνο και αναζωογόνηση του σώματος

στην παγκόσμια αγορά, υιοθετεί κι εφαρμόζει συνεχώς νέες καινοτομίες στην παραγωγή στρωμάτων και προϊόντων ύπνου. Πρόσφατα, προχώρησε στην εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, του πλέον σύγχρονου παγκοσμίως, για την παραγωγή ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου Pocket (Pocket Springs High Quality). Με την τεχνολογία αυτή, η Linea Strom ελέγχει πλήρως την «καρδιά» του στρώματος και μπορεί να προσαρμόζει -σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη- τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως ύψος και ανατομικότητα.

3D air transpiration (τρισδιάστατη δομή που επιτρέπει την ανακύκλωση του αέρα προσφέροντας άνετο και υγιεινό ύπνο)

Με συνεχόμενη έρευνα και πολλές πρωτοπορίες στο βιογραφικό της, όπως τα ενσωματωμένα ανώστρωματα Euro Top και Pillow top, το υλικό 3D air transpiration για τον σωστό εξαερισμό του στρώματος, τις πολλαπλές στρώσεις μοναδικών, άριστης ποιότητας υλικών, το σύστημα ελατηρίων Pocket Springs High Quality καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους στα ελατήρια τύπου Bonnel, η Linea Strom δίκαια θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες του

Ένα από τα κορυφαία στρώματα Linea Strom με τεχνολογία Euro Top

σύγχρονου επαγγελματία.
Έχοντας βαθιά γνώση των αναγκών του πελάτη για ευελιξία και εξειδικευμένες λύσεις, δημιούργησε μια κορυφαία συλλογή στρωμάτων που βρίσκουν άριστη εφαρμογή στην ξενοδοχειακή αγορά.
Η Linea Strom λειτουργεί σε όλες τις φάσεις της σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2008, που αφορά τη διασφάλιση ποιότητας και ISO 14001:2004, που αφορά την περιβαλλοντική διαχείριση στη λειτουργία και την κατασκευή των στρωμάτων και κρεβατιών από τους Γερμανικούς Οίκους Πιστοποιήσεων DQS & IQNet.

CANDIA: Επώνυμα, χειροποίητα στρώματα

Χειροποίητα στρώματα με φυσικά υλικά, που τείνουν να αποτελέσουν το νέο trend στην πολυτελή, ξενοδοχειακή διαμονή, κατασκευάζει η CANDIA, ούσα η μοναδική, ελληνική εταιρία και μία από τις 4 εταιρίες παγκοσμίως, που ειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων με φυσικά υλικά.

Ο ύπνος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην ξενοδοχειακή εμπειρία ενός ταξιδιώτη και συνδέεται άρρηκτα με το αίσθημα της ευεξίας και της ξεκούρασης. Το στρώμα αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς για την εμπειρία του ύπνου, γεγονός που το μετατρέπει αυτόματα σε ένα από τα σημαντικότερα facilities των ξενοδοχείων, που επηρεάζει και μεγάλο μέρος των κριτικών.
Τα χειροποίητα στρώματα αποτελούν αναμφισβήτητα την κορυφαία επιλογή, τόσο για luxury ξενοδοχεία, όσο και για καταλύματα που θέλουν να διαφοροποιήσουν την εμπειρία ύπνου των επισκεπτών τους. Ως εκ τούτου, τα χειροποίητα στρώματα τείνουν να αποτελέσουν το νέο trend, ειδικά στα boutique καταλύματα, αλλά και στις βίλες. Τα boutique καταλύματα και οι βίλες, είναι αυτά στα οποία ο ιδιοκτήτης έρχεται σε άμεση επαφή με μεγάλο μέρος των πελατών του και, όπως κάθε γνήσιος οικοδεσπότης, θέλει να προσφέρει μόνο την καλύτερη επιλογή για τους καλεσμένους του.

Με στρώματα και προϊόντα ύπνου με την υπογραφή CANDIA είναι εξοπλισμένο το ξενοδοχείο Myconos Riviera

Το πρώτο χειροποίητο στρώμα Bodyfix δημιουργήθηκε το 1983, παράδοση και τεχνογνωσία που μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές.
Σήμερα, η CANDIA, με τη δεύτερη γενιά στα «ηνία» της επιχείρησης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να «στήσει» μια επιχειρησιακή στρατηγική διείσδυσης σε αγορές του εξωτερικού, με τη χειροποίητη συλλογή στρωμάτων Bodyfix. Η διείσδυση στις διεθνείς αγορές επιτεύχθηκε μέσω της συνεχούς παρουσίας σε εκθέσεις χονδρικής και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός συνεχώς διευρυνόμενου παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων της, μέσα από νέες συνεργασίες που προκύπτουν σε 12 χώρες, στην Ευρώπη και την Ασία.
Η CANDIA είναι η μοναδική, ελληνική εταιρία και μία από τις 4 εταιρίες παγκοσμίως που κατασκευάζει χειροποίητο στρώμα με φυσικά υλικά.
Το ύφασμα και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο ένα στρώμα, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία συντήρησής του, αλλά και την ποιοτική του απόδοση. Καθώς τα στρώματα, όπως είναι λογικό, αποτελούν τα σημεία στα οποία ο άνθρωπος περνάει σχεδόν το 1/3 της ημέρας του, η κατασκευή τους από όσο το δυνατόν φυσικότερα υλικά, βοηθάει στην αναβάθμιση της εμπειρίας του ύπνου, στην εξασφάλιση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων, αλλά και στην καλύτερη συντήρησή τους στην πορεία του χρόνου. Επίσης, καθώς οι τεχνικές συντήρησης ενός στρώματος περιέχουν δεδομένες μετακινήσεις, όσο καλύτερη είναι η κατασκευή του τόσο λιγότερη φθορά θα έχει και στην πορεία του χρόνου.
Η CANDIA είναι η μοναδική εταιρία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (Olive Oil Treatment), το πιο πολύτιμο δώρο που μας έχει προσφέρει απλόχερα η γη της Μεσογείου. «Η χρήση του ελαιόλαδου στην παραγωγή των στρωμάτων μας, αποτελεί μία καινοτομία, για την οποία είμαστε περήφανοι, καθώς επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την ατέρμονη προσπάθειά μας για εξέλιξη στα συστήματα ύπνου», τονίζουν οι «ειδικοί» της CANDIA.
Σύμφωνα με τους ίδιους, με την επεξεργασία των υφασμάτων με ελαιόλαδο, αυτά λαμβάνουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Έτσι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των στρωμάτων, παρέχουν την κατάλληλη αντιβακτηριδιακή προστασία στο δέρμα.
Η ευεργετική χρήση του ελαιόλαδου, όπως εξηγούν οι άνθρωποι της εταιρίας, έχει τις βαθιές ρίζες στο παρελθόν και στην ιστορία της Μεσογείου. Οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για ιατρικούς και καλλωπιστικούς σκοπούς: για μασάζ, αναζωογόνηση, για τη δημιουργία αρωμάτων, βάλσαμων, κ.λπ.. Η οξύτητα του ελαιόλαδου είναι συμβατή με εκείνη του δέρματός μας. Ως αποτέλεσμα, αυτό το αρχαίο προϊόν είναι ιδανικό για να προσδίδει στο δέρμα μια απαλή και βελούδινη αίσθηση, ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τα σημάδια της γήρανσης.
Στα μοναδικά χειροποίητα στρώματα της συλλογής Bodyfix χρησιμοποιούνται μόνο ακατέργαστα φυσικά υλικά, χωρίς καμία χρήση χημικών ουσιών. Οι τεχνίτες της εταιρίας, άνθρωποι με μακροχρόνια εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία, τοποθετούν με μεράκι και υπομονή τα φυσικά υλικά έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι ιδιότητες του κάθε υλικού. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν στρώματα «ονείρων», έτοιμα να προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ενώ κοιμάται κανείς και την αναζωογονητική αύρα της Μεσογείου καθώς ξυπνά.

ISTIKBAL: Νο 1 επιλογή στον εξοπλισμό και την επίπλωση ξενοδοχείων

«Ναυαρχίδα» του ομίλου Πορτοκαλίδη και από τους πιο δυνατούς «παίχτες» στον κλάδο της επίπλωσης και του εξοπλισμού ξενοδοχείων, η Istikbal αποτελεί σημείο αναφοράς για την εγχώρια ξενοδοχειακή βιομηχανία, αφενός για την τεράστια γκάμα επίπλων, αφετέρου για τα εξαίρετα και καινοτόμα στρώματά της.

Ανάμεσα στις προτάσεις της Istikbal είναι το στρώμα Grand Suite, η βάση – υπόστρωμα Ultraform και o πολυμορφικός καναπές – κρεβάτι Stella.

Στρώμα Grand Suit
Βάση – Υπόστρωμα Ultraform

Στρώμα Grand Suite: Η επιτυχία δεν κρύβεται και το στρώμα Grand Suite έχει «γράψει» τη δική του ιστορία σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία. Με φιλοσοφία κατασκευής αποκλειστικά ξενοδοχειακή αποτελεί την ιδανική επιλογή για άνεση και πολυτέλεια που αντέχει στον χρόνο!
Βάση – Υπόστρωμα Ultraform: Εργονομική βάση κρεβατιού για κάθε μέγεθος και τύπο στρώματος.
Η συμπαγής – ενιαία επιφάνεια της βάσης και η ανθεκτική κατασκευή της (ενισχυμένος μεταλλικός σκελετός με ηλεκτροστατική βαφή) εγγυώνται τη μακροζωία της κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και προστατεύουν το στρώμα από ποικίλες αλλοιώσεις.

Τριθέσιος καναπές – Διπλό κρεβάτι Stella

Τριθέσιος Καναπές-Διπλό Κρεβάτι Stella:Πολυμορφικός καναπές-κρεβάτι, κομψός και αναπαυτικός, με εκτεινόμενο μηχανισμό κρεβατιού και έξυπνο αποθηκευτικό χώρο.
Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωματικών συνδυασμών. Οι διαστάσεις του είναι 95 x 206cm όταν είναι κλειστός και 140 x 206cm σε μορφή κρεβατιού.

VATSINAS MATTRESS AE – SUPER STROM: Πιστοποιημένα, βραδυφλεγή στρώματα

Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, ακολουθώντας τις πλέον καινοτόμες μεθόδους και διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, η SUPER STROM, πρωτοπορεί στον κλάδο της στρωματοποιίας, παράγοντας βραδυφλεγή στρώματα, πιστοποιημένα και βραβευμένα.

Η SUPER STROM δραστηριοποιείται, με μεγάλη επιτυχία, εδώ και σαράντα χρόνια, στην παραγωγή στρωμάτων, αποτελώντας μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου της. Παράλληλα, η εταιρία έχει αναπτύξει σημαντική παρουσία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, με διεύρυνση των πωλήσεών της, όπως και στον κλάδο της ναυτιλίας, ενώ στο ευρύ πελατολόγιό της συναντώνται μεγάλοι οργανισμοί και επιχειρήσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Όλη η παραγωγική διαδικασία συντελείται στις υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, έκτασης 6.000 τ.μ., στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο ΒΙΟ.ΠΑ Τυλίσσου. Εκεί οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και ακολουθώντας τις πλέον καινοτόμες μεθόδους, παράγουν στρώματα υψηλής ποιότητας, ανάμεσά τους και βραδυφλεγή. Οι τεχνίτες της SUPER STROM πραγματοποιούν ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εφαρμόζοντας αξιολογημένες αναλυτικές μεθόδους, που διασφαλίζουν όλη την παραγωγική διαδικασία. Επίσης, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001/2008 από την ΤUV AUSTRIA HELLAS για την Παραγωγή Στρωμάτων και Κρεβατοστρωμάτων και την Εμπορία Λευκών Ειδών.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως φυσικές όπως, φυσικό καουτσούκ (LATEX), κοκοφοίνικας, βαμβάκι, ξύλο, αλλά και ελαστικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας, με ειδική επεξεργασία, για να «αγκαλιάζουν» και να προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματος, διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.
Ανάμεσα στα προϊόντα που παράγει η SUPER STROM είναι το βραδύκαυστο στρώμα POSSIDON, πιστοποιημένο από το Nr MED 140615XH/001 MODEL D, από το 2008. Πρόκειται, μάλιστα, για τη μοναδική εταιρία που παράγει το συγκεκριμένο στρώμα, το οποίο κατασκευάζεται από ειδικά εξελιγμένα υλικά, ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη φωτιά. Τόσο τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του, όσο και οι διαδικασίες που ακολουθούνται, συμμορφώνονται με το σύνολο των προτύπων και προδιαγραφών, καθιστώντας το προϊόν κατάλληλο για τον εξοπλισμό οργανισμών, που απαιτούν βραδυφλεγή προϊόντα.
Η SUPER STROM, είναι βραβευμένη για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων της, από τον καταξιωμένο Διεθνή Οργανισμό «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards», βραβείο που αυτομάτως την τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στη βιομηχανία στρωμάτων παγκοσμίως.

ARCHITEXTURE: Καινοτόμες ιδέες επαγγελματικού εξοπλισμού

Μοναδικά προϊόντα, τολμηρές ιδέες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες χαρακτηρίζουν την Architexture, μία από τις πλέον καινοτόμες εταιρίες στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας.

Αντιπροσωπεύοντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα διεθνή brands και οίκους του εξωτερικού, η Architexture αποτελεί σημείο αναφοράς στον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Ειδικά στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, η εταιρία συνεργάζεται και εισάγει στην  ελληνική αγορά τις πιο πρωτότυπες ιδέες, εξειδικευμένες λύσεις και πολυτελείς προτάσεις.

Γνωρίζοντας πως ο ύπνος αποτελεί προτεραιότητα για την ξενοδοχειακή αγορά, η εταιρία προτείνει τα συστήματα ύπνου Beautyrest® by Simmons, που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με την αδιαπραγμάτευτη άνεση και την πολυτέλεια. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα Hotel mattresses Beautyrest® by Simmons & TRECA αναγνωρίζονται για την επιτυχία τους στον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς βρίσκονται ανάμεσα στα 18 από τα 20 hotel brands παγκοσμίως.

Τα συστήματα ύπνου Beautyrest® by Simmons είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών. Γι’ αυτό κι εδώ και δεκαετίες προμηθεύουν πολυτελή ξενοδοχεία, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία ύπνου.
Παράλληλα, η Architexture «συστήνει» στην εγχώρια αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού την εταιρία Arte, έναν από τους καλύτερους σχεδιαστές και κατασκευαστές εξελιγμένων επενδύσεων τοίχων, η οποία βρίσκεται σε μία συνεχή διαδικασία εξεύρεσης νέων μεθόδων παραγωγής και ποιοτικών υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον.

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ