Συμφωνία Viking – Fincantieri για έξι νέα πλοία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έδωσαν τα… χέρια για την κατασκευή 6 νέων πλοίων η Viking και η Fincantieri, ανεβάζοντας τον στόλος της πρώτης στα 16 πλοία.

Η Viking αποκάλυψε ότι τα έξι πλοία θα παραδοθούν μεταξύ 2024 και 2027 και ανέφερε ότι η συμφωνία υπόκειται σε «ειδικούς όρους».

Η ανακοίνωση των νέων πλοίων προηγήθηκε της τελετής ονομασίας του τέταρτου πλοίου της εταιρίας, Viking Sun, στις 8 Μαρτίου στη Σαγκάη.

Ο στόλος θα «καλωσορίσει» δύο ακόμη πλοία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Viking Orion, τον Ιούνιο του 2018. Παράλληλα, δέκα ακόμα πλοία έχουν ήδη παραγγελθεί για παράδοση που θα ξεκινήσει από το 2021, με την οποία ο στόλος της εταιρίας θα φτάσει τα 16 πλοία μέχρι το 2027.

Μιλώντας σχετικά ο Torstein Hagen, πρόεδρος της Viking, δήλωσε ότι η τελευταία παραγγελία πλοίων ήρθε ως απάντηση στα θετικά σχόλια που έλαβε η Viking από τους επιβάτες και τη βιομηχανία.

«Καθώς η εταιρία μας συνεχίζει να επεκτείνεται, προσβλέπουμε να μεταφέρουμε τους επισκέπτες σε περισσότερους προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο και να τους φέρουμε σε επαφή στην Viking εμπειρία εξερεύνησης», είπα ο Hagen.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *