ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αεροσκάφος της Sky Express βρέθηκε σε χαντάκι στη Νάξο!!!|ΦΩΤΟ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αεροσκάφος της Sky Express βρέθηκε σε χαντάκι στη Νάξο!!!|ΦΩΤΟ

Το αεροπλάνο βρέθηκε εκτός διαδρόμου πριν από την έναρξη της τροχοδρόμησης, στη διαδικασία των ελιγμών - Δεν υπήρξε τραυματισμός - Οι 40 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι για να αναχωρήσουν με πλοίο - Ακυρώθηκε και η πτήση της Olympic Air από Αθήνα προς Νάξο

sky express naxos

Ατύχημα με αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Sky Express, σημειώθηκε το απόγευμα στη Νάξο, με αποτέλεσμα να κλείσει το αεροδρόμιο του νησιού και οι σαράντα επιβάτες της πτήσης να μεταφερθούν στο λιμάνι της Νάξου, προκειμένου να αναχωρήσουν με πλοίο για τον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το naxospress.gr από έναν λαθος χειρισμό στην διαδικασία πριν την έναρξη της τροχοδρόμησης, στη διαδικασία των ελιγμών,  με αποτέλεσμα το αεροσκάφος της Sky Express στο οποίο επέβαιναν 40 άτομα και επρόκειτο να αναχωρήσει στις 17.20 μ.μ., να βρεθεί εκτός πορείας και να σταματήσει σε ένα χαντάκι!

Όπως δήλωσε νωρίς το βράδυ της παρασκευής ο κ. Ιωάννης Λιδάκης, εμπορικός διευθυντής της Εταιρείας, τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ η εταιρεία  όπως ανέφερε έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες απομάκρυνσης του αεροσκάφους από το σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το naxospress.gr δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός σε επιβάτες και πλήρωμα  και το αεροδρόμιο έκλεισε…

Η τελευταία πτήση (για σήμερα) της Olympic Air από την Αθήνα προς Νάξο ακυρώθηκε,  και οι σαράντα περίπου επιβάτες της Sky Expres μεταφέρθηκαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο λιμάνι της Νάξου όπου και αναχώρησαν για την Αθήνα…

Οι άνθρωποι του αεροδρομίου ενημέρωσαν της αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον περιμένουν την έλευση των κατάλληλων μηχανημάτων στο νησί, ώστε να μεταφερθεί το αεροσκάφος (ΑΤR 42) της SKY Express εκτός διαδρόμου για να μπορέσει αύριο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την εταιρία, ενώ αναμένονται και οι ενέργειες των αρμοδίων αρχών, για την σύσταση Επιτροπής, που θα διερευνήσει τα αίτια, του σοβαρού αυτού συμβάντος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα υπήρξε συμβάν πάλι με αεροσκάφος της εταιρίας, όπου έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο.

Το naxospress, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών, που τράβηξε ο κ. Αλέξανδρος Σεϊντάνης.
Δείτε τις:

sky express naxos sky express naxos sky express naxos sky express naxos

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ