© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σημαντική μεταγραφή στο dnata Travel Group | Η Lesley Rollo νέα διευθύνουσα σύμβουλος

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Dnata Travel Group διόρισε τη Lesley Rollo ως νέα διευθύνουσα σύμβουλο στο Ηνωμένο Βασίλειο.Ο διορισμός ακολουθεί την επιβεβαίωση τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ότι η Ailsa Pollard θα αποχωρήσει από το ρόλο της τον Φεβρουάριο.

Η κα. Rollo θα ξεκινήσει το νέο της ρόλο την Πέμπτη και θα επιβλέπει τα επτά εμπορικά σήματα του ομίλου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο – τις εταιρείες B2C Travelbag, Travel Republic και Netflights και τις εταιρείες B2B Gold Medal, Pure Luxury, Cruise Plus και Incredible Journeys. Η έδρα της θα βρίσκεται μεταξύ των γραφείων του ομίλου στο Λονδίνο και το Leyland και θα αναφέρεται στον διευθύνοντα σύμβουλο της dnata Travel Group, John Bevan.

Η Rollo εργάζεται στην dnata εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια ως διευθύνουσα σύμβουλος της Travelbag, ενώ προηγουμένως διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος της Travelopia για μεγάλες αποστάσεις.

Είπε: “Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το νέο μου ρόλο και ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τις εξαιρετικές ομάδες μας για να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον. Είμαι έτοιμη για τις προκλήσεις και ανυπόμονη να επηρεάσω την επιχείρησή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον ευρύτερο ταξιδιωτικό όμιλο dnata Travel Group”.

Ο Bevan δήλωσε: “Ο κ: “Η Lesley φέρνει πλούσια εμπειρία από τον προηγούμενο ρόλο της ως επικεφαλής της μάρκας Travelbag με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και ως βασικό μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει μεγάλη εκτίμηση στον κλάδο, καθώς διαθέτει εκτεταμένη προηγούμενη εμπειρία στον τομέα της διοργάνωσης ταξιδιών σε διάφορες γνωστές ταξιδιωτικές επιχειρήσεις.

“Είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ με τη Lesley για αρκετά χρόνια και γνωρίζω την ικανότητά της να πλοηγείται στον κλάδο μας, να εμπνέει τις ομάδες μας και να προωθεί το συνεχές στρατηγικό όραμα και την καινοτομία, γεγονός που την καθιστά ιδανική για αυτή τη θέση, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει τις μάρκες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

Και πρόσθεσε: “Καθώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Ailsa Pollard για τη δέσμευση και τη συνεισφορά της στον όμιλο dnata Travel Group. Βασικό μέλος της ομάδας για πάνω από μια δεκαετία, έχει διαδραματίσει αναπόσπαστο και δυναμικό ρόλο στην παγκόσμια ιστορία επιτυχίας μας. Εκ μέρους του ομίλου, της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον”.

dnata

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *