money tourism copyright
money tourism copyright photo

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – TUI UK: Πτήσεις μόνο από 4 αεροδρόμια από 17 έως 27 Μαϊου | Ακυρώσεις έως 7 Ιουνίου για αρκετούς προορισμούς, αλλά όχι για Ελλάδα | Stop στις κόκκινες χώρες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πετάξει μόν από τέσσερα αεροδρόμια από τις 17 Μαΐου έως τις 27 Μαΐου εν μέσω συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών, ενώ παράλληλα προχωρά σε ακυρώσεις πακέτων μέχρι τις 7 Ιουνίου, σε αρκετούς προορισμούς, στους οποίους όμως δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Παράλληλα, τροποποιεί και κρουαζιέρες, διακοπές σε βουνά και σε λίμνες, ενώ ανακοινώνει ότι δε θα ταξιδέψει σε κόκκινους προορισμούς.

Πιο αναλυτικά, η TUI πρόκειται να επαναλάβει ορισμένες πτήσεις και πακέτα διακοπών από τις 17 Μαΐου, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ρυθμίσεις που αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα του συστήματος «φωτεινού σηματοδότη», ο κορυφαίος πάροχος διακοπών έλαβε την απόφαση να αναχωρεί για το διάστημα έως 27 Μαϊου, μόνο από τέσσερα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών, μεταξύ 17 Μαΐου και 27 Μαΐου, που δεν αναχωρούν από το Λονδίνο Γκάτουικ , Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ και Μπρίστολ ακυρώνονται.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, “Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε ότι οι επόμενες πτήσεις και πακέτα διακοπών ακυρώνονται, ως ακολούθως: Όλα τα πακέτα διακοπών της TUI που αναχωρούν από την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και διαμονή που επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 16 Μαΐου 2021 ή πριν. Ακόμη, όλα τα πακέτα διακοπών, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις, που αναχωρούν από οποιοδήποτε αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ΕΚΤΟΣ από Λονδίνο Γκάτγουικ, Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ και Μπρίστολ που πρόκειται να αναχωρήσουν στις 27 Μαΐου 2021 ή πριν”.

ksd PRIMAGEL TUI
adv

Ακόμη, λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με τα ταξίδια, η TUI ακυρώνει όλα τα πακέτα διακοπών και τις πτήσεις προς την Κόστα Ρίκα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Βουλγαρία, την Κροατία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Πράσινο Ακρωτήριο, που επρόκειτο να αναχωρήσουν πριν από τις 7 Ιουνίου. Όπως επίσης και τα πακέτα διακοπών στις λίμνες και τα βουνά στην Ιταλία, την Αυστρία και τη Σλοβενία ​​που επρόκειτο να αναχωρήσουν πριν από τις 7 Ιουνίου.

Και Κρουαζιέρες

Παράλληλα, ορισμένες κρουαζιέρες της Marella έχουν επίσης τεθεί σε αναστολή λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι κρουαζιέρες του Marella Discovery και του Marella Discovery 2 που αναμένετο να αναχωρήσουν στις 31 Ιουλίου 2021 ή πριν.

Κρατήσεις

Σύμφωνα με την TUI, “Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται από τις τελευταίες ακυρώσεις θα επικοινωνήσουν απευθείας και θα μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά ή να αλλάξουν την κράτηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία και να λάβουν κίνητρο κράτησης.

Μετά την πιο πρόσφατη ανακοίνωση από την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πελάτες που ταξιδεύουν από την Αγγλία θα εξακολουθήσουν να υπόκεινται σε ένα νέο σύστημα φωτεινού σηματοδότη με προορισμούς Green, Amber και Red. Δεν έχουμε ακόμη λάβει όλες τις λεπτομέρειες για κάθε κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων συμμετοχής και δοκιμών που ενδέχεται να απαιτούνται για τον προορισμό σας και σε ποιο χρώμα μπορεί να είναι ο προορισμός σας. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα ταξιδέψουμε σε κόκκινους προορισμούς.

money tourism photo TUI
© money tourism copyright photo

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας ανυπομονούν για τις διακοπές τους, οπότε για να προσφέρουμε συνεχή ευελιξία και εμπιστοσύνη, επεκτείναμε την πολιτική δωρεάν αλλαγών ώστε να συμπεριλάβει κρατήσεις έως τα τέλη Αυγούστου. Εάν θέλετε να αλλάξετε την κράτησή σας σε μεταγενέστερη ημερομηνία, μπορείτε να το κάνετε αυτό έως και 14 ημέρες προτού ταξιδέψετε μέσω της διαχείρισης της κράτησής μου (από Σάββατο 1 Μαΐου), σε κατάστημα της TUI ή τηλεφωνώντας μας στο 0203 4512688. Και αν ο προορισμός σας αλλάξει σε Amber εντός 14 ημερών από το ταξίδι σας, θα μπορείτε να τροποποιήσετε μέχρι την ημέρα πριν από την αναχώρησή σας.

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε μεταξύ 17 και 31 Μαΐου, θα μπορείτε να αλλάξετε τις διακοπές σας δωρεάν έως και 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Θα μπορείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας μέσω της διαχείρισης της κράτησής μου, σε ένα κατάστημα TUI ή καλώντας μας στο 0203 4512688.

Εάν πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας γνωρίζετε ότι θα πρέπει να τεθείτε σε καραντίνα κατά την επιστροφή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε τις διακοπές σας δωρεάν σε άλλη χρονική περιοδο. Θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις διακοπές σας δωρεάν εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε λόγω νέων απαιτήσεων δοκιμών ή εμβολιασμού.

Δεν θα μεταφέρουμε άτομα σε διακοπές σε προορισμούς που θα απαιτούν καραντίνα κατά την άφιξη ή σε αυτούς που βρίσκονται στην Κόκκινη λίστα. Σε αυτήν την περίπτωση θα ακυρώσουμε τις διακοπές σας και θα μπορείτε να τις μεταφέρετε σε άλλη ημερομηνία δωρεάν ή μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, την οποία θα λάβετε εντός 14 ημερών.

Εάν χρειαστεί να ακυρώσουμε τυχόν μελλοντικές διακοπές λόγω ενημερωμένης κυβερνητικής καθοδήγησης, θα επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε τουλάχιστον 7 ημέρες πριν”.

Tagged

1 σχόλιο στο “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – TUI UK: Πτήσεις μόνο από 4 αεροδρόμια από 17 έως 27 Μαϊου | Ακυρώσεις έως 7 Ιουνίου για αρκετούς προορισμούς, αλλά όχι για Ελλάδα | Stop στις κόκκινες χώρες

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *