Συνάντηση του Αντώνη Καμπουράκη με τον Βρετανό πρέσβη

ΦΟΡΕΙΣ

Τον πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Mathew Lodge, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ρόδου “Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής μας συνάντησης, αναπτύξαμε ένα εξαιρετικά γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τις διαχρονικά στενές σχέσεις της Ρόδου με το Ηνωμένο Βασίλειο -την νούμερο ένα τουριστική αγορά για το νησί μας- και τη σταθερή αύξηση των τουριστικών ροών. Αναφερθήκαμε στην παρουσία της Βρετανικής κοινότητας στη Ρόδο, στην αρμονική συμβίωση και συνύπαρξη με το ντόπιο πληθυσμό και εξετάσαμε τις προοπτικές για την οικοδόμηση μιας ουσιαστικής συνεργασίας στον τουρισμό και σε όλους τους καίριους τομείς”.

Και κατέληξε ο Αντώνης Β. Καμπουράκης: “Με τον Πρέσβη, Mathew Lodge δεσμευθήκαμε ότι θα παραμείνουμε σε στενή επικοινωνία. Του εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου για την επίσκεψή του στη Ρόδο και δήλωσα ότι θα ήταν μεγάλη μας τιμή να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε στο νησί μας τον Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολο Γ’”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *