Συνάντηση Αρναουτάκη για την ενίσχυση της συνεργασίας με την UNESCO | Στην Κνωσό ξεναγήθηκε στέλεχος του Οργανισμού 

ΦΟΡΕΙΣ

Την μέχρι σήμερα καλή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την UNESCO, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας στα θέματα ιστορίας και πολιτισμού του νησιού, συζήτησαν σε συνάντηση τους ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Νίκο Κασσιανίτη, Διευθυντή του γραφείου της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO που βρίσκεται στην έδρα του οργανισμού στο Παρίσι.

Η συνάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη με τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Οργανισμού, έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο ενώ παράλληλα υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία τους με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Ο κ. Κασσιανίτης, νωρίτερα, συνοδευόμενος από την Σοφία Ντιντιούμη συνεργάτιδα της Υπουργού Πολιτισμού, ξεναγήθηκε στον Αρχαιολογικό χώρο-Μινωικό ανάκτορο της Κνωσού από την αρχαιολόγο-υπεύθυνη στην Κνωσό Ελίζα Καβουλάκη.

Παρόντες από πλευράς Περιφέρειας στην υποδοχή και στην ξενάγηση ήταν ο Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης και ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δημήτρης Μιχελογιάννης.

Ο κ. Κασσιανίτης που έλκει την καταγωγή από την Κύπρο και ήλθε για πρώτη φορά στην Κρήτη, εξέφρασε στον Περιφερειάρχη στις ευχαριστίες του για την υποδοχή, την φιλοξενία, επισημαίνοντας παράλληλα την χαρά και τον θαυμασμό του για τον Μινωικό Πολιτισμό, την ιστορία και τις ομορφιές του νησιού.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *