Σύνδεση Αθήνας – Μαδρίτης με την Air Europa δύο φορές την εβδομάδα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Air Europa επαναφέρει φέτος το καλοκαίρι το δρομολόγιό της μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης, από την 1η Ιουνίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, δύο φορές την εβδομάδα.

Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρία θα επανασυνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με τον κόμβο AdolfoSuárezMadrid-Barajas Airport, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Σε αυτήν την περίοδο, θα προσφέρει στους πελάτες περισσότερες από 28.000 θέσεις, υπερβαίνοντας τη χωρητικότητα που παρείχε το δρομολόγιο πριν από την πανδημία.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner, το οποίο διαθέτει εξαιρετικά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων κατά 20% και εγγυάται μέγιστο επίπεδο άνεσης για τους επιβάτες.

Οι πτήσεις θα απογειώνονται από τη Μαδρίτη στις 13:00 και θα προσγειώνονται στην Αθήνα στις 17:15. Η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από την ελληνική πρωτεύουσα στις 18.30 και θα προσγειώνεται στη Μαδρίτη στις 21.20.

Προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της, η Air Europa δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να εξειδικεύσουν τις επιλογές τους με ειδικά προσαρμοσμένα μενού, προγράμματα Wi-Fi, επιπλέον αποσκευές και προτεραιότητα κατά την επιβίβαση, καθώς και μεγάλη επιλογή για την ψυχαγωγία τους μέσα στο αεροσκάφος, με περισσότερες από 100 ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, audiobooks και podcasts.

Επίσης, ο αερομεταφορέας θα συνεχίσει το δρομολόγιο από τη Μαδρίτη στο Αλγκέρο κατά τη φετινή θερινή σεζόν υψηλής κίνησης.

Με αυτά τα δύο δρομολόγια, η εταιρία επεκτείνει το δίκτυο των ευρωπαϊκών προορισμών της και συμβάλλει στα σχέδια επέκτασης που ανακοίνωσε και ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, τα οποία θα της επιτρέψουν να υπερβεί τον αριθμό των θέσεων και τα επίπεδα πληρότητας του 2019 στις παραδοσιακές διαδρομές της, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Από τον κόμβο της Μαδρίτης, η Air Europa προσφέρει συνδέσεις με 33 ισπανικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς και με 20 ακόμη στις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *