Σύνδεση με Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη και Σκιάθο από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εννέα νέοι προορισμοί προσθέτει στο πτητικό του πρόγραμμα το αεροδρόμιο City του Λονδίνου τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περίοδο, ανάμεσά τους τρεις ελληνικοί προορισμοί, η Θεσσαλονίκη, η Σαντορίνη και η Σκιάθος.

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, επαναλαμβάνονται επίσης από τα μέσα Ιουνίου οι συνδέσεις με τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, το Σπλιτ, το Μαχόν, ο Κίμπερ και το Τζέρσεϊ, ενώ, παράλληλα, επιστρέφουν τα απευθείας δρομολόγια προς τη Βαρκελώνη και το Γκέρνσεϊ.

Η αύξηση του δικτύου ήρθε καθώς το αεροδρόμιο ανέφερε ελάχιστες ακυρώσεις τον Μάιο, με τους αερομεταφορείς να εκτελούν το 98% των δρομολογίων τους, που σημαίνει ότι διακινήθηκαν 190.000 επιβάτες, που αντιστοιχούν στο 65% του ίδιου μήνα το 2019, πριν από την πανδημία.

Το αεροδρόμιο αναμένει τώρα να κλείσει το έτος με διακίνηση σχεδόν τριών εκατομμυρίων επιβατών, μετά από δύο χρόνια όπου ο αριθμός των διακινούμενων επιβατών ήταν μικρότερος από ένα εκατομμύριο.

Το Άμστερνταμ διατήρησε τη θέση του ως το πιο δημοφιλές δρομολόγιο στο αεροδρόμιο, μπροστά από τη Φλωρεντία, την Ίμπιζα, τη Νίκαια και τη Μάλαγα.

Το Σαββατοκύριακο του εορτασμού του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ παρατηρήθηκε αύξηση των εισερχόμενων πτήσεων στο αεροδρόμιο City από το Εδιμβούργο, το Λουξεμβούργο και τη Ζυρίχη, καθώς και από το Άμστερνταμ.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του λονδρέζικου αεροδρομίου, Robert Sinclair, είπε: “Είμαστε ικανοποιημένοι όχι μόνο από τη συνεχιζόμενη δυναμική ανάκαμψη του όγκου των επιβατών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή μας απέδωσε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παρά τη μεγάλη αύξηση των πτήσεων και των επιβατών μαζί με τους αεροπορικούς εταίρους μας, συνεχίσαμε να προσφέρουμε την κορυφαία στην αγορά πρόταση για τους επιβάτες μας, που αφορά την ταχύτητα, την ευκολία και την έγκαιρη εκτέλεση, κάτι που γνωρίζω ότι οι πελάτες μας το καλοδέχτηκαν πραγματικά”.

“Με πτήσεις προς 36 εγχώριους και ευρωπαϊκούς προορισμούς, διαθέτουμε όλους τους πόρους και επικεντρωνόμαστε στη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας για όλους τους επιβάτες μας κατά τη διάρκεια μιας πραγματικά ξεχωριστής καλοκαιρινής περιόδου”, πρόσθεσε ο κ. Sinclair.

Tagged

1 σχόλιο στο “Σύνδεση με Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη και Σκιάθο από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *