Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης: Με λαμπρότητα, επιτυχία και ειδήσεις, η μεγάλη γιορτή του Τουρισμού | ΦΩΤΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την Κυριακή  05.12.2021, τηρουμένων στο έπακρον των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε η πολύ σημαντική, αλλά συγχρόνως ιδιαίτερη και πολυσχιδής εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS, για την βράβευση των καλύτερων εργαζόμενων, αλλά και προσώπων που συνέβαλλαν στον ελληνικό Τουρισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το σύνολο της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού με φυσική και διαδικτυακή παρουσία, ο περιφερειάρχης, οι δήμαρχοι των αμιγώς  Τουριστικών περιοχών, η ηγεσία των φορέων Τουρισμού  από την Αθήνα (ΣΕΤΕ & ΓΕΠΟΕΤ)  και την Κρήτη, ο διευθυντής ΠΥ Τουρισμού Κρήτης, καθώς και οι καλύτεροι υπάλληλοι Τουριστικών γραφείων για το 2021.

 Η εκδήλωση

Η εκδήλωση  είχε  4 Ενότητες τις οποίας παρουσίασε η δικηγόρος και παρουσιάστρια κα Μίρκα Οικονομοπούλου

1η Ενότητα-Εμβολιασμός, με τον συντονισμό του δημοσιογράφου κ. Λευτέρη Κουμαντάκη

Εμβολιασμός στον κλάδο του Τουρισμού με ομιλία  του υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και του καθηγητή Χρήστου Λιονή  οι οποίοι μετέφεραν και οι δύο με την ιδιότητα των επιστημόνων Υγείας στους παρευρισκόμενους με φυσική παρουσίας αλλά και τους 1.500 και άνω παρακολουθούντες διαδικτυακά εργαζόμενους στον Τουρισμό την σημαντικότητα του εμβολιασμού σε όλους και ιδιαίτερα στον Τουρισμό.

Παράλληλα έγινε η κλήρωση  του χρηματικού επάθλου επιβράβευσης  αξίας 3.000,00 Ευρώ ,για τους Υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που εμβολιάστηκαν.

Τυχερή η κ. Αννα Γιουμπάκη και το έπαθλο παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης.

2η Ενότητα-Αριστεία, με συντονιστή τον εκδότη του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  Κωνσταντίνο Δεριζιώτη 

α) Στο 1ο μέρος έγιναν όπως κάθε χρόνο οι βραβεύσεις  με το βραβείο ‘’Ιωάννης Ρασιδάκης’’ στην μνήμη του πρώτου Προέδρου του Συνδέσμου  οι Βραβεύσεις Καλύτερων Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων για  2021

CANDIA TRAVEL ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
CRETAN HOLIDAYS ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗ
DANAOS TRAVEL ΜΥΡΩΝ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ
KOURKOUNIS TOURS ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΣΕΛΑΚΗ
LE GRAND TRAVEL ΣΗΦΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ
M.T.S. ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
MILLENIUM TRAVEL ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΟΤΑΚΗΣ
 CRETATOUR ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΑΚΗ
RHODOS TOURS ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΑΚΗΣ
AVRA TOURS ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ
START TRAVEL ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ
SUMMERLAND ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ
TREND TOURISTIC SRVCS ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
TUI HELLAS ΣΕΒΗ ΓΙΑΚΑΝΙΚΗ
VACANCE HELIADES ΝΕΚΤΑΡΙΑ    ΝΙΝΙΡΑΚΗ
HELLENIC ZEUS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΕΙΡΑΚΑΚΗ
D.T.S.Incoming Hellas  ΕΙΡΗΝΗ  ΜΑΡΚΑΚΗ
GEA HOLIDAYS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ
FENIX TOURS BLOKHINA SVETLANA
WELCOME HOLIDAYS ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
ΤΕΖ ΤOUR ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗ
MEETING POINT HELLAS ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ
STAR BUS ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΙΑ
KOSMOS TRAVEL ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
ODEON TOURS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΛΙΑΣ
TRAVEL SWEETY  ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΛΥΒΑ
CONSORT TRAVEL ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΚΑΚΗ
AMAZE HOLIDAYS ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΕΣΑΡΙΤΗ
ORANGE TRAVEL MARKU EDISON
SOLMAR TOURS ΑΝΝΑ ΚΟΚΑΛΗ
ALLARGO ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΟΛΑΣ
MEGA TRAVEL SERVICES ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ
TRAVEL EXCHANGE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΙΝΤΑΛΟΣ
GEA TRAVEL NICOLETTE PETERS
ATLAS TRAVEL ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΑΛΙΚΗ
   

Έκαστος παρέλαβε  τα βραβεία Αριστείας  ένα  ‘’Πάπυρο’’ και ένα  ‘’Κότινο’’ από αληθινό κλαδάκι ελιάς επιχρυσωμένο με 24Κ , καθώς και μία δωροεπιταγή 120,00 Ευρώ ,προσφορά για μία ακόμη φορά των Κρητικών Super Market  ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ,που είναι πάντα κοντά στην κοινωνία και στους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

 

 

Η κα Χριστίνα Χαλκιαδάκη συνεχάρη τους ‘’Καλύτερους’’ και επιβεβαίωσε συνεχή υποστήριξη στους εργαζόμενους στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση χρηματικού  του χρηματικού επάθλου επιβράβευσης  της Αριστείας αξίας 1.000,00 Ευρώ  το οποίο κέρδισε η κ. Ευγενία Μακρυδάκη.

Το χρηματικό παρέδωσε στην τυχερή ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος.

β)Στο 2ο μέρος έγινε η  Βράβευση πρωτεργατών στον Τουρισμού, με βράβευση του παλαιότερου εν ζωή διευθυντή ξενοδοχείου της Κρήτης κου Αλέξανδρου Γούλα  ο οποίος στην ηλικία των 90 παρευρέθηκε και όρθιοι οι παρευρισκόμενοι  με μεγάλο σεβασμό και συγκίνηση χειροκρότησαν για την προσφορά του στον κλάδο.

Προλόγισαν και βράβευσαν οι Αντιπρόεδροι του Συνδέσμου κκ  Γιώργος Δήμας & Κώστας Κουρκουνάκης.

γ)Στο 3ο μέρος έγινε η Βράβευση  των Δημόσιων Λειτουργών που υποστήριξαν τον Τουρισμό της Κρήτης για το 2021 .

Για την Αλληλοϋποστήριξη και σύμπραξη με τους Φορείς και τον ιδιωτικό Τομέα ,μίλησε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Βικυ Λοίζου .

Βραβεύτηκαν για τον λόγο αυτό ο προηγούμενος Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Δντής του κ. Παύλος  Κουρής ,καθώς και το στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Παπάζογλου για την εξαίρετη συνεργασία με τον Σύνδεσμο στις δύο δύσκολες σαιζόν που περάσαμε.

Προλόγισαν και βράβευσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και τα Μέλη κ.κ. Λευτέρης Παπακαλιάτης & Κωστής Μπαντουβάς.

 

Οι ενότητες αυτές έκλεισαν με την απονομή αναμνηστικού για την συνεργασία δώρου στους συντονιστές.

3η & 4η Ενότητα με Συντονισμό του  Προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη

3η Ενότητα (Απολογισμός). Έγινε η ‘κλειστή’ συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου με τους εμπλεκόμενους  φορείς στον Τουρισμό της Κρήτης, με ανασκόπηση της σαιζόν 2021 και σκέψεις για το 2022

 

4η Ενότητα (Τοποθετήσεις). Τοποθετήθηκαν για όσα ακούστηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας , η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κ. Βίκυ Λοίζου , ο Πρόεδρος ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος ,ο Πρόεδρος ΓΕΠΟΕΤ ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και οι παριστάμενοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι Τουρισμού.

Μία ακόμη αποτελεσματική και ιδιαίτερα χρηστική εκδήλωση του Συνδέσμου έλαβε τέλος και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου λαμβάνοντας υπόψη ότι η πανδημία δεν τελείωσε και θα έχουμε μπροστά μας μία ακόμη δύσκολη χρονιά ,όπου η σκληρή δουλειά και η συνεργασία ΟΛΩΝ μας θα είναι επιβεβλημένη, τόνισε ο πρόεδρος Μιχάλης Βλατάκης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *