Στο συνέδριο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης | VIDEO

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στο εξαιρετικό συνέδριο – διημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, που έχει γίνει θεσμός, συμμετείχε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή, ενόψει των εκλογών της Κυριακής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελος ΚΑλλίας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή τόσο σε επίπεδο Οικονομίας, όσο και σε επίπεδο Τουρισμού και ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη εφόσον εκλεγεί να δημιουργήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με την “άλλη Ελλάδα”, ώστε να φτάνουν στα κέντρα εξουσίας, τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε την παρουσίαση της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας Σοφίας Φιλιππίδου, για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, τόνισε την πρόθεσή του να προχωρήσει εφόσον εκλεγεί σε προτεραιοποίηση της αποκέντρωσης, την οποία θεωρεί καθοριστική στην προοπτική της πράσινης μετάβασης και της αντιμετώπισης της δημογραφικής γήρανσης της χώρας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε υποστηρικτής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μέσα από μια σύννομη πραγματικότητα και όχι μέσα από το πελατειακό κράτος. Μάλιστα έκανε λόγο για μείωση του φόρου εισοδήματος και τόνωση της κατανάλωσης μέσα από την ενίσχυση του εισοδήματος.
Καταλήγοντας ο κ. Κασσελάκης είπε ότι όραμά του είναι ένα μια σύγχρονη, πατριωτική κυβερνώσα Αριστεράκαι τόνισε ότι “στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο”.
Ειδικά δε για την Δράμα είπε ότι χρειάζεται ειδική μέριμνα, και θα προχωρήσει σχέδιο ξεχωριστό για κάθε Περιφέρεια, αποφεύγοντας οριζόντια μέτρα.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *