ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Δημήτρης Μπούχαλης: Ο Τουρισμός από τον Covid βγήκε νικητής | “Έχω κλάψει, για πολλές γυναίκες έχω κλάψει…”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αισιόδοξος για την εφετινή πορεία του Τουρισμού δηλώνει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης, ο οποίος αναμένει επίτευξη των μεγεθών του 2019!

Ο καθηγητής Μπούχαλης υπογραμμίζει ότι ο Τουρισμός από τον Covid βγήκε πιο δυνατός και νικητής, ωστόσο επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλά «ανοιχτά μέτωπα» με υψηλά ρίσκα φέτος.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατά την προσφιλή του τακτική ο κ. Μπούχαλης σημειώνει ότι “…η Ελλάδα είναι «μαγαζί γωνία»” και υπάρχουν “τεράστιες ευκαιρίες για τον ελληνικό Τουρισμό, αλλά πρέπει να οργανωθούμε”, ενώ επισημαίνει με νόημα ότι”…έχει ακριβύνει όμως πολύ και οι υπηρεσίες πρέπει να είναι αντίστοιχες” για τον φιλοξενούμενο που πληρώνει!

Ο κ. Μπούχαλης αναφέρεται εκτενώς στο θέμα της έλλειψης εργαζόμενων, τονίζοντας τον κίνδυνο να χαθεί η ελληνικότητα της φιλοξενίας, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τη νέα διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ, με το άσμα “Έχω κλάψει, για πολλές γυναίκες έχω κλάψει…”.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  στο youtube.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *