Συνεργασία G Adventures & Jane Goodall για ταξίδια στην άγρια φύση

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η G Adventures συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Jane Goodall προκειμένου να ευαισθητοποιήσει για τη σπουδαιότητα του φιλικού προς την άγρια ζωή τουρισμού.

Ο tour operator, που εξειδικεύεται στα ταξίδια περιπέτειας, έχει συνθέσει ένα πρόγραμμα 20 ταξιδιών που τα ονομάζει “Η συλλογή της Jane Goodall από την G Adventures”.
Όλα τα ταξίδια της συλλογής έχουν λάβει την έγκριση της Δρος Jane Goodall. Το Ινστιτούτο που φέρει το όνομά της προστατεύει τα απειλούμενα είδη μέσω έργων διατήρησης που ενσωματώνουν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Bruce Poon Tip

Ο ιδρυτής της G Adventures, Bruce Poon Tip, δήλωσε σχετικά:”Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Δρα Jane Goodall, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να συνεχιστεί το κληροδότημά της, βοηθώντας στην ευαισθητοποίηση για το έργο της με τους ταξιδιώτες μας. Η ίδια υπήρξε έμπνευση για μένα, από τότε που ξεκίνησα την G Adventures πριν από 25 χρόνια”.

“Ως κοινωνική επιχείρηση είμαστε γνωστοί για τη δουλειά μας με τους ανθρώπους και τις τοπικές κοινωνίες στα μέρη που επισκεπτόμαστε. Με αφορμή την ανακήρυξη του 2017 ως Έτους των Ηνωμένων Εθνών για τον Αειφόρο Τουρισμό, θέλαμε επίσης να αναδείξουμε το έργο που κάνουμε για την προστασία των ζώων με τα οποία μοιραζόμαστε τον πλανήτη μας”, καταλήγει ο Bruce Poon Tip.

jane-goodall-instituteΗ G Adventures ελπίζει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το έργο του Ινστιτούτου, το οποίο περιλαμβάνει την έρευνα για την συμπεριφορά των άγριων χιμπατζήδων, καθώς και προγράμματα διατήρησης με βάση την κοινότητα για την προστασία τους στο δασικό περιβάλλον.

Η Δρ Goodall παρείχε επίσης επισήμως την υποστήριξή της στην G Adventures για την πολιτική προστασίας των ζώων, η οποία καλύπτει τα συνολικά 650 ταξίδια του tour operator και διασφαλίζει την προστασία των ζώων, όταν ταξιδεύει κανείς με την G Adventures.

Η Jane Goodall ανέφερε σχετικά: «Το όραμά μου είναι ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν σε αρμονία με τη φύση. Τα ταξίδια μπορούν να είναι ένας δυναμικός τρόπος για να ενημερωθείς για τη φύση και τη σχέση μας με αυτή”.

g-adventuresΈνα ενδεικτικό δρομολόγιο της νέας συλλογής ταξιδιών περιπέτειας είναι μια οκταήμερη εκδρομή εμπειρίας στο Βόρνεο, στην οποία περιλαμβάνεται μια επίσκεψη στο κέντρο αποκατάστασης ουρακοτάγκων στην περιοχή Sepilok.Η εκδρομή διατίθεται στην τιμή των 1.699 £. Στην ίδια συλλογή περιλαμβάνεται και ένα ταξίδι 14 ημερών στη Μαδαγασκάρη, με highlight τις οργανωμένες εκδρομές για την παρατήρηση των λεμούριων. Οι τιμές γι’ αυτό το ταξίδι ξεκινούν από 1.399 £.

Η G Adventures εγκαινιάζει επίσης μια νέα σειρά «Εμπειρίας Ζωής» σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα 32 περιορισμένης έκδοσης (limited edition) ταξιδιών σε περισσότερες από 20 χώρες. Στις εκδρομές περιλαμβάνονται, ένα αποκριάτικο πάρτι στο Κάστρο Μπραν στη Ρουμανία, ένα Αϊτινό Καρναβάλι στο Jacmel, ένα Φεστιβάλ Reggae στη Τζαμάικα και ένα Φεστιβάλ Πίτσας στην Ιταλία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *