Συνεργασία Hotelbeds με το υπουργείο Τουρισμού των Φιλιππίνων για να προσελκύσει ταξιδιώτες από το Ην. Βασίλειο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια νέα συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού των Φιλιππίνων, ανακοίνωσε η Hotelbeds, με σκοπό την προσέλκυση ταξιδιωτών από το Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα που τα σύνορα ανοίγουν στην περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού, μέσω της νέας καμπάνιας: “Περισσότερη διασκέδαση σας περιμένει τις Φιλιππίνες”.

“Βιώνουμε ένα σημαντικό ποσοστό περιορισμένης ζήτησης στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και, με την αργή άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών στις Φιλιππίνες, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να εκπαιδεύσουμε τους πράκτορές μας και να εξασφαλίσουμε μελλοντικές κρατήσεις στον προορισμό”, δήλωσε ο Joseph Sheller, επικεφαλής Global Destination Marketing της Hotelbeds.

“Αυτή η νέα καμπάνια θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να παρουσιάσει τις διάφορες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να αναλάβει στα νησιά των Φιλιππίνων. Στη χώρα με τα περισσότερα από 7.000 νησιά, οι ταξιδιώτες θα ανακαλύψουν ατελείωτες παραλίες, πολυσύχναστες και μοντέρνες πόλεις, ηφαίστεια που “καπνίζουν” και απίστευτες υποβρύχιες εμπειρίες. Οι μοναδικές γαστρονομικές προσφορές του ασιατικού προορισμού, καθώς και η κουλτούρα του τόπου, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν το τέλειο δέλεαρ που μπορούν να προσφέρουν στους ταξιδιώτες οι σύμβουλοί μας στο Ηνωμένο Βασίλειο”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με περισσότερα από 3.000 συμβεβλημένα ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες, έναν από τους πιο σημαντικούς προορισμούς για τη Hotelbeds στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, η bedbank θα έχει τώρα την ευκαιρία να αναδείξει όλα τα ακίνητά της στην περιοχή, καθώς και να παρέχει ένα νέο σύνολο αποκλειστικών προσφορών για το δίκτυο πελατών της το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Florian Blois, Regional Destination Marketing Manager της Hotelbeds, έπειτα από τη συνάντησή του με την υπουργό Τουρισμού των Φιλιππίνων, είπε: “Ήταν πραγματική χαρά που γνώρισα την Bernadette Romulo-Puyat κατά την επίσκεψή μας στο Λονδίνο. Η χώρα είναι ένας σημαντικός προορισμός για τη Hotelbeds στην περιοχή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποτελούμε έναν από τους επίσημους συνεργάτες της στην παγκόσμια καμπάνια “Περισσότερη διασκέδαση σας περιμένει τις Φιλιππίνες”.

Από αυτόν τον μήνα και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η καμπάνια θα προωθηθεί μέσω των δύο κύριων καναλιών διανομής της εταιρίας, Hotelbeds (για χονδρική διανομή) και Bedsonline (για ταξιδιωτικούς συμβούλους λιανικής), στο εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιωτικών συμβούλων της στην Ηνωμένο Βασίλειο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *