Συνεργασία Πάρου και Μυκόνου με το Gulliver

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με την Πάρο να μπαίνει στο «κάδρο» των διεθνών τουριστικών κρατήσεων και τη Μύκονο να ενισχύει την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή του “Gulliver’s Travel Associates” (GTA) στα δύο νησιά.

Σε συνεργασία με την MTC GROUP, η GTA, πρωτοπόρος παγκόσμια δύναμη με ηγετική θέση στην παροχή άμεσης πρόσβασης σε ταξιδιωτικά γραφεία για υπηρεσίες διακοπών περιλαμβανομένων των αεροπορικών μετακινήσεων, της διαμονής κλπ, έκανε σειρά επαγγελματικών επαφών στους δύο κυκλαδίτικους προορισμούς.

Η αποστολή απαρτιζόταν από εκπροσώπους γραφείων του δικτύου της GTA από Βρετανία, Λίβανο και Τουρκία με διεθνείς δραστηριότητες  οι οποίοι ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν της Πάρου και της Μυκόνου και είχαν σειρά συναντήσεων με ξενοδόχους και άλλους τουριστικούς επαγγελματίες με τους οποίους συζήτησαν θέματα συνεργασιών. Παρούσα ήταν και δημοσιογράφος του βρετανικού περιοδικού “Travel Weekly” η οποία θα καλύψει το ταξίδι σε επίπεδο δημοσιότητας.

Στην πραγματοποίηση του ταξιδίου συνέβαλαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι Δήμοι Πάρου και Μυκόνου. Το συντονισμό  είχε εκ μέρους της MTC GROUP ο Corporate Relation Manager και Αντιπρόσωπος Αιγαίου της εταιρίας Συμβούλων Κώστας Σκαγιάς συνεπικουρούμενος από τον υπεύθυνο Promotion & Sales Δημήτρη Παλαιογιάννη  ο οποίος συνόδεψε τα μέλη της αποστολής.

Λεζάντα: Στη φωτογραφία διακρίνονται τα μέλη της αποστολής κατά την επίσκεψη εργασίας στο «Super Paradise»  με τον Πρόεδρο του ομίλου MTC GROUP και της “Kentavros Travel Net work” Νότη Μαρτάκη και τον Δημήτρη Παλαιογιάννη.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *