Συνεργασία για τους Collette και Fred Olsen Travel

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Collette έχει ορίσει το Fred Olsen Travel, ως γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεων  στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδόν πέντε μήνες μετά το κλείσιμο του γραφείου της, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Fred Olsen Travel με έδρα το Σαφοκ θα είναι υπεύθυνο για το προϊόν της Collette και θα κάνει κρατήσεις για πελάτες και ταξιδιωτικά πρακτορεία.  Από την 1η Σεπτεμβρίου, οι κλήσεις και οι έρευνες μέσω της ιστοσελίδας του ταξιδιωτικού πράκτορα με έδρα τις ΗΠΑ θα κατευθύνονται προς το Fred Olsen Travel.

Ένα νέο φυλλάδιο για το Ηνωμένο Βασίλειο θα κυκλοφορήσει μέσω του Fred Olsen Travel τον Σεπτέμβριο.

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Collette του Ηνωμένου Βασιλείου, Carl Burrows, και ο προϊστάμενος μάρκετινγκ, Michelle Laverick, έφυγαν  πριν σταματήσουν εντελώς οι κρατήσεις από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου στα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Το προσωπικό έφυγε από τα καθήκοντά του στις 8 Μαρτίου του τρέχοντος έτους καθώς το γραφείο έκλεισε.

Εκείνη την εποχή, η Collette δήλωσε ότι έχει πάρει την απόφαση να επικεντρωθεί στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ.

Ο Dan Sullivan Jr, διευθύνων σύμβουλος της Collette, δήλωσε:

«Ευκαιρία να ορίσουμε το Fred Olsen Travel για να υποστηρίξουμε τον στόχο μας για εξομάλυνση της παγκόσμιας λειτουργίας μας».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Fred Olsen Travel, Steve Williams, δήλωσε:

«Το μπραντ είναι πολύ ισχυρό και καλά εδραιωμένο και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με υπάρχοντες και νέους εμπορικούς εταίρους για την οικοδόμηση πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Fred Olsen Travel σχεδιάζει να επεκτείνει την ομάδα πωλήσεων και να συμπεριλάβει περιφερειακούς διαχειριστές πωλήσεων στο βόρειο και νότιο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου».

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *