Συνεργασία Variety Cruises και Robinson!!!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Τριαντάφυλλου Βενετόπουλου, της Ελληνόκτητης πλοιοκτήτριας VARIETY CRUISES, υπεγράφη πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με την διεθνή αλυσίδα Ξενοδοχείων ROBINSON CLUB. 
Βάσει αυτού, η ROBINSON CLUB θα συνεργαστεί αποκλειστικά και μακροχρόνια με την VARIETY CRUISES, με σκοπό την πραγματοποίηση κρουαζιερών με τα μικρά κρουαζιερόπλοια (ΜΕΓΑΓΙΩΤΣ) της. 
Η συνεργασία θα ξεκινήσει από το 2015 προσφέροντας κατ’ αρχάς 7-ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα και Τουρκία, αποκλειστικά για τους πελάτες της ROBINSON CLUB, με το πλοίο ΠΑΝΟΡΑΜΑ και από το χειμώνα 2015-2016 πέραν των προγραμμάτων στο Αιγαίο θα προσφερθούν κρουαζιέρες στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ σταδιακά η συνεργασία θα επεκταθεί με πρόσθετα νέα πλοία της VARIETY CRUISES τόσο στις ίδιες περιοχές για να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη μεγάλη ζήτηση, όσο και σε διάφορες άλλες χώρες και προορισμούς τόσο κατά την καλοκαιρινή όσο και τη χειμερινή περίοδο.
Η ROBINSON CLUB διαθέτει σήμερα 22 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε 11 διαφορετικές χώρες με 13.000 κρεβάτια με περίπου 200.000 μέλη / πελάτες ετησίως και ανήκει καθ’ ολοκληρία στον μεγαλύτερο παγκοσμίως διεθνή τουριστικό οργανισμό ΤUI . Η VARIETY CRUISES με στόλο σήμερα 10 μικρών πολυτελών κρουαζιερόπλοιων – ΜΕΓΑΓΙΩΤΣ μέχρι 76 επιβατών δραστηριοποιείται στον θαλάσσιο τουρισμό και κρουαζιέρα από το 1968 και πέραν της Ελλάδας, πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Αδριατική, Μαύρη Θάλασσα, Σενεγάλη – Γκάμπια, Σεϋχέλλες, Κόστα Ρίκα – Παναμά, Μαδαγασκάρη και Ερυθρά Θάλασσα