Τ. Παπασπύρου – Modus & Amplio: Νέες συνεργασίες και υπηρεσίες στα ξενοδοχεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Νέες συνεργασίες τόσο σε επίπεδο ξενοδοχείων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών, ανακοινώνει σε συνέντευξή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ο διευθύνων σύμβουλος της Modus & Amplio Τάκης Παπασπύρου.

Ο κ. Παπασπύρου δημοσιοποιεί για πρώτη φορά την συνεργασία της Modus & Amplio με την εταιρία Digital Marketing Heart & Logic, αλλά και τα νέα project της εταιρίας.

Όπως υπογραμμίζει ο CEO της Modus & Amplio τα νέα μας project αφορούν το IVIS_4, το νέο ξενοδοχείο με εστιατόριο με γνωστό Chef, που ανοίγει τον Ιούλιο στην περιοχή Ψυρρή, καθώς και ξενοδοχεία σε Μύκονο, Βυτίνα, Χίο και Κεφαλονιά.

Η συνέντευξη

Η συνέντευξη του κ. Παπασπύρου, έχει ως εξής:

  • Ποιες είναι οι εκτιμήσεις σας για την εξέλιξη του Τουρισμού στην Ελλάδα;

Το 2021 θα είναι μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τα ξενοδοχεία, με τη συνέχεια της πανδημίας και την καθυστέρηση στον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Το 1ο εξάμηνο του 2021, έχει ήδη χαθεί κυρίως για τα αστικά ξενοδοχεία και στοχεύουμε πλέον στο 2ο εξάμηνο.

Modus & AmplioΘεωρούμε, ότι τα αστικά ξενοδοχεία θα πραγματοποιήσουν κατά μέσο όρο ετήσια έσοδα ύψους του 25-30% του 2019 και τα resort 35-45% του 2019, με την προϋπόθεση της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Τις  τελευταίες 2 εβδομάδες, σε αρκετά καταλύματα από το portfolio συνεργατών μας, έχουμε αύξηση κρατήσεων, ως αποτέλεσμα των ενεργειών μας και την αλλαγή στην ψυχολογία των πελατών μας.

Πολλοί συνεργάτες μας εκμεταλλεύτηκαν την περσινή χρονιά, για να προχωρήσουν σε ανακαινίσεις, βελτιώσεις ή επεκτάσεις των μονάδων τους, όπως το ‘IKIES Santorini (Management by Modus & Amplio) ή το ‘AKS Porto Heli’ (New Hotel Concept & Sales Support by Modus & Amplio).

Την φετινή μεταβατική χρονιά, βασικός στόχος θα είναι, οι επισκέπτες να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στο ταξίδι, στις αερομεταφορές και στα ξενοδοχεία.

Η δική μας δέσμευση μέσω των ενεργειών και της προορατικής ‘επιθετικής’ πολιτικής μας, κυρίως στο κομμάτι των πωλήσεων, είναι να εγγυηθούμε στους συνεργάτες μας, ένα μεγαλύτερο κομμάτι το 2021 από το fair share κάθε μονάδας, από τη μειωμένη πίτα του έτους.

  • Ποιες είναι οι διεθνείς τάσεις;

Υπάρχει μία σαφής τάση προς πράσινους προορισμούς που σέβονται το περιβάλλον. Οι ταξιδιώτες, ειδικά μετά την έλευση του κορωνοϊού επιθυμούν να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος και είναι πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές τους.

Επιθυμούν να ζήσουν τη ‘διαφορετικότητα’ ενός προορισμού, μέσω της κουλτούρας, της κουζίνας, των τοπικών προϊόντων, της φύσης και της τοπικής αισθητικής.

Να ζήσουν βιωματικές, αυθεντικές εμπειρίες, μακριά από τα μαζικά πρότυπα, όπου το slow living – slow tourism κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Στη Modus & Amplio έχοντας επίγνωση αυτών των τάσεων τα τελευταία 5 χρόνια,  προτείνουμε στους ξενοδόχους – συνεργάτες μας, ξεχωριστά concept ξενοδοχείων και εστιατορίων με βιώσιμη πολιτική, πράσινη αισθητική, ‘zero food waste’ και χρήση τοπικών προϊόντων που ενισχύουν την αυθεντικότητα μίας εμπειρίας και παράλληλα την τοπική κοινωνία και τοπικούς παραγωγούς.

Αυτή η φιλοσοφία περνάει ως εμπειρία στα ξενοδοχεία – συνεργάτες μας, από το ‘Radisson Blu Park Athens ένα από τα πρώτα city ξενοδοχεία που έχει πιστοποιηθεί αναλόγως, το ‘Monsieur Didot με το βραβευμένο πρωινό του, μέχρι το νέο μαςIVIS_4’ στου Ψυρρή που ανοίγει σύντομα και βασίζεται σε βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης.

Τέλος, έχοντας αντιληφθεί την ανάγκη των ταξιδιωτών για αυθεντικές εμπειρίες διαμονής η Modus & Amplio διαθέτει ένα portfolio ξενοδοχείων – συνεργατών σε επιλεγμένους  προορισμούς ‘off the beaten track όπως το The Rooster στην Αντίπαρο, το The Lynx στη Φλώρινα, καθώς και τρία νέα project – ξενοδοχεία μας που έρχονται στην Αρκαδία, στη Χίο και στην Κεφαλονιά.

  • Ποιες είναι οι υπηρεσίες της Modus & Amplio και που εξειδικεύεται η εταιρεία;

Στη Modus & Amplio προσφέρουμε υπηρεσίες management consulting σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές. Με εξειδίκευση σε δημιουργία νέων ξενοδοχειακών concept, pre-opening, μελέτες βιωσιμότητας, διοίκηση ξενοδοχείων, εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού και ενίσχυση πωλήσεων (on & offline).

ksd PRIMAGEL Modus & Amplio
adv

Στα 14 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε βοηθήσει πολλούς επενδυτές στο να μετατρέψουν το όνειρο σε πράξη. Έχουμε συμβάλει ουσιαστικά στο να μετουσιωθεί η ιδέα σε ένα  βιώσιμο, λειτουργικό και αισθητικά άρτιο ξενοδοχείο, κερδοφόρο για τους επενδυτές και ελκυστικό για τους καλεσμένους.

Η διαφορά μας έγκειται στο γεγονός ότι στη Modus & Amplio διαθέτουμε μία ομάδα από έμπειρα στελέχη, όπου ο καθένας έχει τον τομέα εξειδίκευσής του και πηγαίο ενδιαφέρον για αυτό που κάνουμε. Είμαστε καθημερινά δίπλα στους συνεργάτες μας, σε κάθε στάδιο, χτίζοντας μακροχρόνιες προσωπικές σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την πορεία της εταιρείας;

Στη Modus & Amplio έχουμε πρόσφατα ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρία Heart & Logic  που εξειδικεύεται στο social media management και digital marketing. Με αυτή μας την κίνηση παρέχουμε πλέον όλη την γκάμα των απαραίτητων εργαλείων για την προώθηση και προβολή ενός ξενοδοχείου στο κομμάτι των πωλήσεων. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, πελατολόγιο και στενές συνεργασίες στο  τμήμα των offline πωλήσεων, καθώς και εξειδίκευση στο τμήμα της online αντιπροσώπευσης, social media management και digital marketing.

Επίσης, σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας μας είναι η συνεργασία με fund, τα οποία δραστηριοποιούνται σε τουριστικά και ξενοδοχειακά έργα και το branding ξενοδοχείων με διεθνείς αλυσίδες.

  • Ποια είναι τα νέα project της εταιρείας;

Αυτή την περίοδο έχουμε αρκετά νέα και άκρως ενδιαφέροντα ξενοδοχειακά project στα σκαριά. Σύντομα θα ανοίξουμε το νέο μας ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Ψυρρή, το IVIS_4. Ένα πολύ ενδιαφέρον ξενοδοχείο σε μία μοναδική περιοχή, με έμφαση στο street Art και με ένα νέο concept εστιατορίου που θα λανσάρουμε το Σεπτέμβριο.

© money tourism copyright photo

Ετοιμάζουμε επίσης, το ολοκαίνουργιο The Mana Project Arcadia στην περιοχή της Βυτίνας, ένα ξενοδοχείο κόσμημα χτισμένο στη θέση ενός παλιού σανατορίου (Coming November 2021).  Το White Island project στη Μύκονο με πολυτελείς βίλες και σουίτες, στον Καλαφάτη. (Coming May 2023). Καθώς, και ένα νέο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα All Suites, με συνεδριακούς χώρους στη Χίο (Coming May 2023) και ένα πολυτελές Villa Boutique Resort στην Κεφαλονιά (Coming 2022).

Παράλληλα, είμαστε σε επικοινωνία  με συνεργάτες από το εξωτερικό και την Ελλάδα, για την εύρεση νέων αξιόλογων επενδυτικών ευκαιριών, επικεντρωμένοι στην Αθήνα και τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *