Τα Boutique Ξενοδοχεία στο 100% Hotel Show

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σε ένα ειδικό περίπτερο αφιερωμένο στα Boutique Ξενοδοχεία, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, θα παρουσιάσει, συμμετέχοντας στο 100% Hotel Show, όλες τις πληροφορίες για το σήμα Πιστοποίησης, αλλά και τα ανταποδοτικά οφέλη των ξενοδοχείων που συμμετέχουν.

Το ΞΕΕ συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στα Boutique Ξενοδοχεία και το σήμα πιστοποίησης, όπου το Επιμελητήριο θα παρουσιάσει τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα πιστοποιούν το κατά πόσο τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται σε αυτόν τον τόσο δημοφιλή όρο.

Στο περίπτερο του “Boutique Ηotel” το ξενοδοχειακό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σήμα ποιότητας, τη διαδικασία ένταξης και να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο σύστημα. Το κοινό θα ενημερωθεί επίσης, για το σχέδιο ανταποδοτικότητας και προβολής των “Boutique hotel” του ΞΕΕ, με δράσεις όπως ανταποδοτική τηλεοπτική διαφήμιση, b2b συναντήσεις, εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις, θεματικά σεμινάρια, εκδηλώσεις, κλπ..

Η διαφοροποίηση μέσω της ανάπτυξης Βoutique ξενοδοχείων αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας και το σήμα “Boutique Hotel” αποτελεί τη σφραγίδα ποιότητας και οριοθέτησης των ξενοδοχείων εκείνων που προσφέρουν “μοναδική εμπειρία διαμονής” στους επισκέπτες τους.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του σήματος, πάνω από 50 μονάδες έχουν ακολουθήσει τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης στην ειδική διαδραστική πλατφόρμα www.boutique-hotel.gr.

Τα Boutique hotels του ΞΕΕ βρίσκονται διάσπαρτα σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, σε αστικές περιοχές, στην ύπαιθρο, σε παραδοσιακούς οικισμούς και σε τουριστικά αναπτυγμένους αλλά και αναπτυσσόμενους νησιωτικούς προορισμούς.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *