Τα Cyan group of hotels…

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To Apollonia Beach Resort & Spa, το Santa Marina Beach Hotel στη Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία, όλα ξενοδοχεία του ομίλου
Cyan group of hotels, πέρασαν επιτυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του προτύπου «We do local».

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα από την Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, τα ξενοδοχεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθούν για τις ενέργειες που πράττουν για την ανάδειξη της ιδιαίτερης Κρητικής φιλοξενίας στους πελάτες τους, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του «We dο local»,
πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους.
Η Cyan Group of Hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa 5 * με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4 * αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5 * με 161 δωμάτια.
Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *