100

Τα WebHotelier Master Classes, για πρώτη φορά στο Workshop Stage του 100% Hotel Show

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους δυναμικότερους εκπαιδευτικούς θεσμούς για τους Έλληνες ξενοδόχους, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι τα παρακολουθούν κάθε χρονιά.

Με την ευκαιρία της τρίτης συμμετοχής της WebHotelier στην έκθεση, και κατατάσσοντας τα προηγούμενα Workshops που είχε παρουσιάσει η εταιρεία ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα της διοργάνωσης, το 100% Hotel Show επεκτείνει την συνεργασία με το επιτυχημένο Booking Engine, φιλοξενώντας δύο ξεχωριστά Workshops,τα οποία προσεγγίζουν τόσο Ξενοδόχους όσο και Villa Owners:

Καθώς η ξενοδοχειακή αγορά εξελίσσεται διαρκώς, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των Booking Engines, θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις και θα ενημερώσει για όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης της σελίδας ενός ξενοδοχείου με Meta Search κανάλια αλλά και άλλες πηγές διανομής, σε συνεργασία με τους Experts της Google.

  • Πότε:Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
  • ΠούΚεντρικό Workshop Stage – 100% Hotel Show
  • Ώρα: 10:30 -12:00

– Πάρε το εισιτήριό σου εδώ –

WORKSHOP 2

Μέσω μιας ειδικής παρουσίασης, η WebHotelier θα παρουσιάσει τους τρόπους διαχείρισης όλων των πωλήσεων μιας Βίλας από ένα μόνο σύστημα, μειώνοντας τον κόπο και αυξάνοντας την απόδοση. Σημαντική βαρύτητα θα δοθεί και στην ενημέρωση τιμών και διαθεσιμότητας μέσα από το νέο σύστημα διανομής για Βίλες της WebHotelier, σε website, OTAs, rental websites κ.ο.κ.

  • Πότε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
  • ΠούΚεντρικό Workshop Stage – 100% Hotel Show
  • Ώρα:10:30 -12:00

– Πάρε το εισιτήριό σου εδώ –

Μετά το κάθε Workshop, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της WebHotelier στο χώρο της έκθεσης, για περαιτέρω ενημέρωση και απορίες. Για να δηλώσετε συμμετοχή και στα υπόλοιπα Workshops του 100% Hotel Show, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το link.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *