Τάσιος, Joussen και πολλά θέματα στο τεύχος του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί σήμερα στην έκθεση Horeca το τεύχος Ιανουαρίου του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού του Τουρισμού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Με αποκλειστικές συνεντεύξεις του προέδρου της ΠΟΞ Γρηγόρη Τάσιου και του διευθύνοντος συμβούλου της TUI Fritz Joussen, αλλά και με πλήθος ενδιαφερόντων θεμάτων, το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ θα διανεμηθεί σε ολόκληρη την έκθεση, που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω πανδημίας.

Κάποια από τα θέματα του τεύχους:

-TUI – ΠΝΑΙ: Η Ρόδος παγκόσμιος φάρος για βιώσιμο μετασχηματισμό των προορισμών διακοπών | Η πρώτη παρουσίαση της πρωτοβουλίας “The Rhodes Co-Lab” – 1st Sustainable Global Tourism Destination, μετά την ανακοίνωση του project από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, ενώπιον των εκπροσώπων των φορέων του τουρισμού, των παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης.

-Antigon Urban Chic Hotel: Με απόλυτη επιτυχία το λανσάρισμα των οικολογικών amenities DPLANET | «Θετικές» και «πολύ θετικές», είναι οι αντιδράσεις των πελατών του πεντάστερου boutique Antigon Urban Chic Hotel στην Θεσσαλονίκη, μέλους των Leading Hotels of the World, του ομίλου HotelBrain, στα οικολογικά -παγκόσμιας καινοτομίας- amenities DPLANET.

-Γρηγόρης Τάσιος: Μακρύς και ανηφορικός ο δρόμος για την ανάκαμψη | ΦΠΑ και μη μισθολογικό κόστος στο τραπέζι | Η μετάβαση σε ένα βιώσιμο τουρισμό, σε βιώσιμους προορισμούς είναι αναγκαιότητα | Η αύξηση της δαπάνης των τουριστών το 2021 ήταν μάλλον συγκυριακή | Καθυστέρηση στο ειδικό χωροταξικό του Τουρισμού | Στοίχημα η αναβάθμιση των υπηρεσιών και υποδομών εκτός ξενοδοχείου

-Fritz Joussen: Στο 90 – 100% η κίνηση το 2022, σε σύγκριση με τα προ πανδημίας επίπεδα | Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν, λέει εμφατικά στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου TUI Fritz Joussen, με την ευκαιρία της συμφωνίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το “The Rhodes Co–Lab“.

-ΝΟΝΙΚΑ ΜΠΑΚΑ: Προτεραιότητα η διαχείριση αποβλήτων και η μείωση της σπατάλης τροφίμων | Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και στον κλάδο της πιστοποίησης των τροφίμων, η TÜV AUSTRIA Hellas, δραστηριοποιείται έντονα στην προσπάθεια διαχείρισης αποβλήτων και μείωσης της σπατάλης τροφίμων, τονίζει σε συνέντευξή της η κα. Νόνικα Μπάκα,  Head of Legal Compliance Services Division και Head of Tourism Inspection & Certification Department.

-ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΗΝΑ: LE MONDE – Κορυφαία επιλογή στις τουριστικές σπουδές | Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE έχει απόλυτη εξειδίκευση στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές. Είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (U.N.W.T.O), μέλος της ένωσης EuroCHRIE (European Council of Hotel, Restaurant & Institutional Education) και της WACS (World Association of Chef Societies).

-ΞΕΕ: Βαρύ το αποτύπωμα της πανδημίας στα οικονομικά των ξενοδοχείων | Το αποτύπωμα της πανδημίας στα βασικά οικονομικά μεγέθη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καταγράφει η ετήσια έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, με τίτλο : «Οι επιδόσεις των ελληνικών ξενοδοχείων το 2021». H έρευνα διενεργήθηκε για λογαριασμό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κατά το διάστημα 22 Νοεμβρίου- 31 Δεκεμβρίου 2021, είχε ως δείγμα 1.122 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ολόκληρο το τεύχος για ηλεκτρονική ανάγνωση, ΕΔΩ.ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *