Τέσσερα νέα, διεθνή βραβεία για τη Chnaris H.M.D.C.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μήνας βραβεύσεων και αναγνώρισης είναι ο Οκτώβριος για τη Chnaris H.M.D.C,. η οποία πρόκειται να λάβει τέσσερα ακόμα βραβεία από διεθνείς οργανισμούς σε Γαλλία, Ελλάδα και Κίνα!
Βραβεύσεις οι οποίες ενισχύουν το προφίλ της εταιρίας, εξωτερικεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες των Ελληνικών επιχειρήσεων και συμβάλλουν στο να εδραιωθεί στον παγκόσμιο «χάρτη» της τουριστικής βιομηχανίας η χώρα μας γενικότερα, αλλά και η Κρήτη ειδικότερα, ως αξιόπιστος τουριστικός προορισμός, από την άποψη της παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, τον μήνα Οκτώβριο, η Chnaris H.M.D.C. πρόκειται να βραβευτεί:

– Στις Κάννες, στις 5 Οκτωβρίου 2018, από τον οργανισμό EUROPE BUSINESS ASSEMBLY (E.B.A), με το βραβείο αριστείας, στη BUSINESS TRIUMPH FESTIVAL 2018.
– Στο Out Of The Blue Capsis Elite Resort, στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 6 Οκτωβρίου 2018, στην εκδήλωση «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards», από τον οργανισμό Seven Stars Media Corporation. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η εταιρία θα λάβει δύο βραβεία, οι τίτλοι των οποίων θα ανακοινωθούν την ημέρα της απονομής.
– Στο Χονγκ – Κονγκ, στις 14 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο InterContinental Hong Kong, η εταιρία θα βραβευθεί από τον Οργανισμό Worldcob, με το βραβείο Excellence in Quality Management, στην εκδήλωση με τίτλο «The Bizz AMEA».

Σχολιάζοντας τις νέες, προσεχείς βραβεύσεις, ο Ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris H.M.D.C., Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Ολοκληρώνουμε σιγά – σιγά μια τουριστική περίοδο όπου όσοι είχαμε κατάλληλα προετοιμαστεί, καταφέραμε σημαντικά αποτελέσματα. Οι βραβεύσεις αυτές, όπως και όσες έχουν προηγηθεί και όσες εύχομαι να ακολουθήσουν, απλά επιβεβαιώνουν πως ότι κάναμε, καλά το κάναμε. Εξυπηρετήσαμε τους συνεργάτες μας – ξενοδόχους, προβάλλαμε τον τόπο μας, φιλοξενήσαμε αξιοπρεπώς τους ξένους επισκέπτες μας, ενισχύσαμε την τοπική μας οικονομία και την αύξηση της απασχόλησης και συμβάλλαμε με τις όποιες δυνάμεις μας, στην προβολή της Κρήτης, στην προβολής της πατρίδας μας, σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μου για αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί, να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *