thai

Η THAI Smile Airways γίνεται ο νέος Connecting Partner της Συμμαχίας

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

H Star Alliance ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την THAI Smile Airways, η οποία θα γίνει ο επόμενος Connecting Partner του παγκόσμιου δικτύου της Συμμαχίας.

Η Ανώτατη Εκτελεστική Επιτροπή της Star Alliance που συγκλήθηκε παράλληλα με την 75η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) στη Σεούλ, ενέκρινε την αίτηση της THAI Smile Airways, να γίνει μέλος του Connecting Partner Model της Συμμαχίας.

Το Connecting Partner model καθιερώθηκε από τη Star Alliance τον Ιούνιο του 2016, προκειμένου να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το μοντέλο των μελών της Συμμαχίας.

Σε αντίθεση με την πλήρη ιδιότητα μέλους στη Συμμαχία, η οποία απαιτεί την οικοδόμηση εμπορικών συνδέσμων με όλα τα πλήρη μέλη, το περιφερειακό πλαίσιο του Connecting Partner απαιτεί τη σύναψη εμπορικών σχέσεων με τουλάχιστον τρεις αερομεταφορείς μόνο.

Οι  επιβάτες που ταξιδεύουν με ένα δρομολόγιο που περιλαμβάνει μεταφορά μεταξύ μιας αεροπορικής εταιρείας μέλους της Star Alliance και ενός Connecting Partner, θα λαμβάνουν τα προνόμια της Συμμαχίας ως επιβάτες, και σε ότι αφορά στις αποσκευές κατά το check-in. Επιπλέον, οι κάτοχοι της Gold Card της Star Alliance θα απολαμβάνουν ένα προσωποποιημένο σύνολο προνομίων, σύμφωνα με τις διαφορετικές προσφορές προϊόντων κάθε επιμέρους Connecting Partner.

Η THAI Smile Airways αναμένεται να πληρεί όλες τις απαιτήσεις εισαγωγής μέχρι το τέλος του έτους, και θα γίνει ο δεύτερος Connecting Partner της Συμμαχίας, μετά την Juneyao Airlines, η οποία έγινε Connecting Partner το 2017.

Το πρόγραμμα των Connecting Partners επιτρέπει στην Star Alliance να καλύψει τα τυχόν κενά του δικτύου σε περιφερειακή βάση. Η THAI Smile Airways θα προσθέσει 11 νέους προορισμούς στο δίκτυο της Star Alliance, το οποίο προσφέρει ήδη, πτήσεις σε πάνω από 1.300 αεροδρόμια, σε 194 χώρες.

Δηλώσεις

Ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε: «Τρία χρόνια μετά την εισαγωγή του νέου προγράμματος, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο επόμενος Connecting Partner της Star Alliance θα είναι η THAI Smile, η οποία θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας, ως η κορυφαία αεροπορική συμμαχία του κόσμου.

Η συνεργασία με τον πρώτο μας Connecting Partner, την Juneyao Airlines, έχει ήδη ξεπεράσει τις αμοιβαίες προσδοκίες μας και προσβλέπουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας, ακόμα περισσότερες επιλογές μέσω της προσθήκης της προσφοράς της THAI Smile Airways».

Η κ. Charita Leelayudth, Διευθύνουσα Σύμβουλος της THAI Smile Airways, δήλωσε: «Είμαστε πανευτυχείς που η Ανώτατη Εκτελεστική Επιτροπή της Star Alliance έδωσε το πράσινο φως στην πρόταση να γίνει η THAI Smile, ο νέος Connecting Partner της Star Alliance. Αυτό μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να συμβάλουμε και να επωφεληθούμε από το ισχυρό δίκτυο της Συμμαχίας και ταυτόχρονα, να επιδιώξουμε το δικό μας επιχειρηματικό μοντέλο, παρέχοντας μία κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία στους σύγχρονους ταξιδιώτες, σε προσιτές τιμές».

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Μπανγκόκ, έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για τη διασφάλιση της απαιτούμενης τεχνολογίας και των απαραίτητων εμπορικών συνδέσμων, που θα επιτρέψουν στην THAI Smile να ξεκινήσει την εξυπηρέτηση επιβατών σε πτήσεις με ανταπόκριση της Star Alliance το 2020. Από τη στιγμή εκείνη, ο αερομεταφορέας θα παρέχει τα προνόμια που αντιστοιχούν στους επιλεγμένους επιβάτες της Star Alliance με Gold Status, οι οποίοι ταξιδεύουν σε πτήσεις με ανταπόκριση, όπως προτεραιότητα στο Check-in, πρόσβαση στους χώρους THAI Smile Lounge, και προτεραιότητα στην παράδοση αποσκευών.

Η Star Alliance

Το δίκτυο Star Alliance ιδρύθηκε το 1997, ως η πρώτη πραγματικά παγκόσμια αεροπορική συμμαχία που προσφέρει παγκόσμια εμβέλεια, αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση στους διεθνείς ταξιδιώτες. Η αποδοχή της συμμαχίας από την αγορά έχει αναγνωριστεί από διάφορα βραβεία, μεταξύ των οποίων το Air Transport World Market Leadership Award και το Best Airline Alliance από το Business Traveller Magazine και τον οργανισμό Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας είναι οι παρακάτω: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines, και United. Συνολικά, το δίκτυο StarAlliance προσφέρει επί του παρόντος περισσότερες από 19.000 καθημερινές πτήσεις από και προς περισσότερα από 1.300 αεροδρόμια σε 194 χώρες. Περαιτέρω πτήσεις ανταπόκρισης προσφέρονται από τον Connecting Partner της Star Alliance, Juneyao Airlines.

Η THAI Smile Airways

Η THAI Smile Airways, θυγατρική αεροπορική εταιρεία της Thai Airways International Public Company Limited (THAI), είναι ένας περιφερειακός αερομεταφορέας για πτήσεις μικρής και μεσαίας εμβέλειας. Χρησιμοποιεί τον αεροπορικό κωδικό «WE» και έχει ως στόχο να γίνει μία αγαπημένη αεροπορική εταιρεία στην καρδιά της Ταϊλάνδης, στην Ασία. Σε αντίθεση με άλλους αερομεταφορείς, η THAI Smile είναι μια αεροπορική εταιρεία «Πλήρους Εξυπηρέτησης», λειτουργώντας ως τα φτερά της Thai Airways σε τοπικό επίπεδο. Παρέχουμε υπηρεσίες αριστείας και ποιότητας για να καλύψουμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών κοντινών αποστάσεων με προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία για μία ανώτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 20 αεροσκάφη το 2016 και χρησιμοποιεί αεροσκάφη στενής ατράκτου, με κεντρικό αερολιμένα τον Διεθνή Αερολιμένα Σουβαρναμπούμι της Μπανγκόκ, με περισσότερες από 60 πτήσεις καθημερινά. Συνολικά, η εταιρεία έχει προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 16 εκατομμύρια επιβάτες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της THAI Smile είναι κατάλληλα για επιβάτες που ταξιδεύουν σε μικρές αποστάσεις. Η αεροπορική εταιρεία έχει προσαρμόσει πολλαπλές διαστάσεις της στρατηγικής της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ταξιδιώτες της, με tagline: Fly Smart, Fly THAI Smile.

Η THAI Smile Airways πραγματοποιεί πτήσεις σε 10 προορισμούς εσωτερικού: Chiang Mai, Phuket, Khon Kaen, Chiang Rai, Hat-Yai, Ubon Ratchathani, Udon thani, Surat thani, Narathiwat και Krabi. Η THAI Smile παρέχει επίσης υπηρεσίες cross-region στο Chiang Mai και στο Phuket. Ως προς τα διεθνή δρομολόγια, η THAI Smile παρέχει 17 διεθνείς πτήσεις προς τους προορισμούς Yangon, Siem Reap, Penang, Changsha, Chongqing, Zhengzhou, Kaohsiung, Vientiane, Luang Prabang, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Mumbai, Jaipur, Lucknow, Kolkata, Bangkok- Hong Kong και Phuket- Hong Kong, με σχέδιο για την περαιτέρω αύξηση της συχνότητας πτήσεων των εγχώριων και την έναρξη νέων διεθνών δρομολογίων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *