mesites

Με επιτυχία το «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2017»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων διοργάνωσε το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου το «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2017», αναβιώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας το θεσμό.

Κοινή διαπίστωση όλων όσων παρακολούθησαν το Συνέδριο, την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Metropolitan, ήταν ότι αυτό υπήρξε σταθμός, ανέβασε το επίπεδο, απέσπασε μόνο ενθουσιώδη σχόλια και πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε μελλοντική ανάλογη διοργάνωση.

Η σταθερή παρουσία περί των 350 συνέδρων εντός της αίθουσας από την έναρξη έως το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η καινοτομία που αποφασίστηκε από το Δ.Σ. για την αποκλειστική συμμετοχή επαγγελματιών του χώρου. Η απόλυτα επιτυχημένη σύνθεση των πάνελ υποκίνησε άκρως ενδιαφέρουσες, ζωηρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις.

Το Δ.Σ. προέβη και σε άλλες καινοτομίες για το «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2017». Θέσπισε τη βράβευση πρωτοπόρων επαγγελματιών του κλάδου που επέδειξαν άριστη πορεία, άμεμπτη ηθική και σημαίνουσα προσφορά. Ο καπετάν Νίκος Πενθερουδάκης, ο κ. Τάκης Χριστοφίδης και ο καπετάν Χρήστος Μελιγκώνης που απολαμβάνουν την καθολική εκτίμηση όλων μας, τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια του Δείπνου.

Ο ΣΚΑΪ κάλυψε τις εκδηλώσεις και η κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΙΔΟΥ ομόρφυνε την τελετετή με το χαμόγελό της, που μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ο τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, κ.α.

Επίσης για πρώτη φορά προσφέρθηκε από το H.S.A. ένα σημαντικό συμβολικό ποσόν στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Κατόπιν συμφωνίας με τα Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», στην προσφορά θα προστεθεί επί πλέον ποσόν για αγορά τροφίμων για τις ανάγκες του προγράμματος.

Αψηφώντας καταιγίδες, πλημμύρες και αντίξοα ακραία και ασυνήθιστα για την εποχή καιρικά φαινόμενα, περίπου 1.800 καλεσμένοι προσήλθαν στο καθιερωμένο Δείπνο την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Golf Gardens στη Γλυφάδα, μεγάλος όγκος των οποίων παρέμεινε μέχρι τις 3:30 το πρωί, αποτελώντας αδιάψευστο μάρτυρα της δίψας και της ανάγκης για το θεσμό ύστερα από χρόνια απουσίας του από τα ναυτιλιακά καλεντάρια, και εχέγγυα για την επιτυχία των μελλοντικών διοργανώσεων.

Ο θεσμός του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» είναι πάλι μαζί μας, αναβίωσε δυναμικά, και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πάρει τη θέση που εξ ορισμού του αξίζει, αποτελώντας την κορωνίδα των αναλόγων εκδηλώσεων ναυλομεσιτικών ενώσεων παγκοσμίως.

Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη, τους συμμετέχοντες, καλεσμένους και υποστηρικτές για την ειλικρινή και θερμή στήριξη του θεσμού, και την προσαρμοστικότητα, ευελιξία, συνεργασία και θετική ενέργεια που επέδειξαν, και ανανεώνει το ραντεβού για την 20η και 21η Ιουνίου 2019 στα πλαίσια του, υποσχόματε, δεδομένα αρτιότερου κάθε προηγουμένου και αναβαθμισμένου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019».

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *