Με θέμα τις νέες στρατηγικές για τον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

To διήμερο 23-24 Μαΐου 2017, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, πραγματοποιείται το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum, με θέμα «Αναζητώντας νέες στρατηγικές για τον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο».

Η φετινή διοργάνωση προσελκύει κορυφαίες προσωπικότητες από τις σημαντικότερες εταιρίες κρουαζιέρας, όπως η Carnival Corp, η Royal Caribbean Cruises, η Crystal Cruises , η MSC Cruises, η Pullmantur, η Silversea Cruises, η Azamara Club Cruises, η Celebrity Cruises, η Celestyal Cruises και η start up, Virgin Voyages.

Το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum θα χαιρετήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Π. Κουρουμπλής και η υπουργός Τουρισμού, κα. Ελ. Κουντουρά και θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στ. Πιτσιόρλας και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τ. ωπουργός Ναυτιλίας, κ. Άδ. Γεωργιάδης.

Και στο φετινό φόρουμ συμμετέχουν επικεφαλής οργανισμών κρουαζιέρας και yachting, καθώς και μεγάλων λιμανιών, όπως οι CLIA Europe, MedCruise, Global Ports Holding, Istanbul Port, Αρχή Λιμένων Κύπρου και εκπρόσωποι από όλους τους τομείς της θαλάσσιας τουριστικής βιομηχανίας της Ανατολικής Μεσογείου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *