thessaloniki

thessbrunch στο Hyatt Regency Thessaloniki

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το brunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές για να «ξυπνήσει» τις γαστρονομικές διαθέσεις της πόλης.

Το Hyatt Regency Thessaloniki στηρίζοντας την διοργάνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και γρήγορα έγινε “talk of the town”, διοργανώνει ένα μοναδικό Sunday Brunch την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πλούσια πιάτα, μοναδικά κρασιά και λαχταριστά γλυκά με τα πιο αγνά υλικά.

Μην το χάσετε!

Η τιμή του είναι €45 ανά άτομο

Πολιτική παιδιών : 0-6 ετών χωρίς χρέωση

6-12 ετών 50% έκπτωση

Ώρες: 13.30-17.00

Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.

Το “μενού”

Ψωμιά και αρτοποιήματα:

Ποικιλία από ψωμιά, Ελληνική πίτα, κουλούρια Θεσσαλονίκης, λευκή και μαύρη μπαγκέτα

Σφολιατοειδή 2 είδη

Κριτσίνια

Τυρόπιτα

Σπανακόπιτα

Κοτόπιτα

Σούπες:

Παραδοσιακή ψαρόσουπα

Ζωντανή παρουσίαση αυγών:

Κατά παραγγελία

Αντιπάστι και ορεκτικά:

Σκουμπρί καπνιστό

Αντζούγιες αλίπαστες

Σολομός καπνιστός με συνοδευτικά:

Πουρές αγριορέπανου, μουστάρδα «Dijon» με μέλι, ¼ λεμόνια σε τούλι, κρεμμυδάκι

Ψητή σαλάτα μελιτζάνας με ελαιόλαδο και μαϊντανό

Παραδοσιακό Τζατζίκι

Πικάντικη χτυπητή σαλάτα με φέτα και ψητές κόκκινες πιπεριές

Κρητικά ντάκος με ντομάτα, φέτα, ρίγανη και ελαιόλαδο (όλα τα υλικά ξεχωριστά)

Αγγουράκι τουρσί

Ψητές πιπεριές μαρινάτες με σκόρδο και λάδι

Πίκλες λαχανικών

Μεγάλες πράσινες ελιές Χαλκιδικής

«Σταφιδάτες» ελιές Θάσου

Μαύρες ελιές Καλαμάτας

Ποικιλία τυριών – Συνοδεύονται με καρύδια και αποξηραμένα φρούτα

Ποικιλία αλλαντικών – Συνοδεύονται με κριτσίνια και αποξηραμένα φρούτα

Σαλάτες:

Ελληνική σαλάτα που συμπεριλαμβάνει:

Ντομάτες, αγγούρια, κόκκινες, κίτρινες & πράσινες πιπεριές, τυρί φέτα, κρεμμύδι, κάπαρη, ρίγανη και παρθένο ελαιόλαδο

Μπουφές με φρέσκιες σαλάτες και συνοδευτικά είδη, όπου περιλαμβάνονται:

Ρόκα, σπανάκι, ραντίτσιο, άισμπεργκ, Λόλα ρόσο, ανθότυρο, λιαστή ντομάτα, κουκουνάρι, σταφίδες μαρινάτες, λαδολέμονο, βινεγκρέτ από μουστάρδα και μηλόξυδο, παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι Βαλσάμικο

Σαλάτα του Καίσαρα με καρδιές μαρουλιού, κρουτόν, φλοίδες παρμεζάνας, τραγανό μπέικον και ντρέσινγκ αντσούγιας

Πατατοσαλάτα με ελιές Θάσου, κρεμμύδι και αγγουράκι τουρσί

Σαλάτα με ζυμαρικά, πιπεριές, τόνο και λιαστή ντομάτα

Βραστά χόρτα

Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια

Φάβα Σαντορίνης με κάπαρη και φρέσκο κρεμμύδι

Κυρίως:

Ζωντανή παρουσίαση

Όστρακα αχνιστά και μύδια σαγανάκι με μουστάρδα

Αρνάκι μπούτι ψητό με πατάτες στον φούρνο

Κερκυραϊκή παστιτάδα με κοτόπουλο και σάλτσα ντομάτας

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες

Μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι

Ψάρι σπετσιώτα με ντομάτα κάπαρη και μαϊντανό

Χοιρινό τσιγαριαστό Κρήτης

Χταποδάκι με κριθαράκι

Καλαμάρι τηγανιτό

Πλεξούδες με λαχανικά και σάλτσα ντομάτας

Λαχανικά σχάρας

Τηγανιτές πατάτες

Επιδόρπια

Επιλογή από κομμένα και ολόκληρα φρούτα

Ανανάς, σταφύλια, πορτοκάλια φαγητού, ακτινίδια, μπανάνες, αχλάδια, μήλα κόκκινα, μήλα πράσινα, σύκα, βανίλιες

Συντριβάνι σοκολάτας, μαρσμέλοου, μίνι όρεο, τσουρέκι

Καρυδόπιτα, γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, μπακλαβάς, φλογιέρα σοκολάτας

εκμέκ κανταΐφι, Σαραγλί, ρεβανί, χαλβάς σιμιγδαλένιος, σκαλτσούνια με μυζήθρα, λουκουμάδες, αμυγδαλωτά

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *