Η Thomson “γίνεται” TUI…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεκινά άμεσα η “μετατροπή” του δικτύου των καταστημάτων της Thomson στη Βρετανία, σε TUI, σε εφαρμογή τω αποφάσεων που είχαν ληφθεί στο πλαίσιο μετασχηματισμού του ομίλου.

Η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για την επικείμενη ανανέωση του ονόματός της.

Η TUI είχε ανακοινώσει το 2015 πως τα ονόματα Thomson και First Choice θα μετονομάζονταν σε TUI αργότερα για να συμβαδίσουν με την “εικόνα” των υπόλοιπων αγορών.

Η καμπάνια ξεκίνησε με μία τηλεοπτική διαφήμιση κατά τη διάρκεια του ITV’s X Factor, που προβάλλεται το βράδυ του Σαββάτου, δείχνοντας έναν άνδρα να βουτά στο νερό με το μήνυμα: «Η Thomson μεταμορφώνεται σε TUI». Ανάλογες διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, στην εθνική τηλεόραση, σε λεωφορεία και στο διαδίκτυο κατά την προετοιμασία για τη μετάβαση από το όνομα Thomson, τις επόμενες εβδομάδες”.

Το διαφημιστικό μήνυμα, που ανέβηκε στο Youtube και βγήκε στον αέρα τη Δευτέρα, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της TUI, αναφέρει πως η εταιρία θα συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο διακοπών αλλά και πολλά ακόμη.

Στον επαναπροσδιορισμό αυτό, που ανακοινώθηκε επίσημα το 2015 από τη γερμανική εταιρία, έχουν επενδυθεί πολλά εκατομμύρια λίρες. Το Ην. Βασίλειο, η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της TUI, θα είναι η τελευταία χώρα, όπου εφαρμόζεται η αλλαγή αυτή.

Το Μάιο η εταιρία ξεκίνησε μια καμπάνια για τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων με τους πιο πιστούς πελάτες της, ενώ η TUI έχει παρουσία σε υπερατλαντικά ξενοδοχεία τα τελευταία τρία χρόνια και σε αερομεταφορές από το καλοκαίρι.

Ο υπεύθυνος marketing της Thomson, Jeremy Ellis, δήλωσε πως οι βάσεις για τη μετονομασία της εταιρίας έχουν μπει και είναι έτοιμοι να «γίνουν» TUI.

«Ο κόσμος θα παρατηρήσει αλλαγές ήδη από αυτή την εβδομάδα καθώς τα καταστήματά μας αλλάζουν σε TUI»

Η Thomson ιδρύθηκε το 1965 από τον Roy Thomson, βαρόνο καναδικής εφημερίδας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *