Μετά την Jet2 και η TUI UK επαναφέρει το πρόγραμμά της για Τουρκία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας επανεξετάζει το πρόγραμμά της για την Τουρκία μετά την επανέναρξη των πτήσεων του ανταγωνιστή της Jet2, καθώς η χώρα αφαιρέθηκε από την “κόκκινη”, ταξιδιωτική λίστα της βρετανικής κυβέρνησης.

Η εταιρία έχει ακυρώσει το πρόγραμμά της για την Τουρκία, έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός της, το πρόγραμμά της επανεξετάζεται, με τυχόν ενημερώσεις να γίνονται την επόμενη εβδομάδα.

Η TUI εξυπηρετεί αυτήν τη στιγμή μια σειρά ευρωπαϊκών προορισμών, συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων και Βαλεαρίδων νήσων στην Ισπανία, του Αλικάντε, της Μάλαγας και του Ρέους στην ηπειρωτική Ισπανία,της Κροατίας, της Κύπρου, 12 ελληνικών νησιών, της Νάπολης στην Ιταλία, της Μαδέρας, του Αλγκάρβε και του Πόρτο Σάντο, στην Πορτογαλία και του Μαρόκου, χρησιμοποιώντας εσωτερική πτήση.

Οι πτήσεις εκτός TUI χρησιμοποιούνται για το Γιβραλτάρ, την Αθήνα, την Πελοπόννησο και τη Μύκονο, την Ισλανδία, την Πούλια, τη Σαρδηνία, τη Σικελία, την Τοσκάνη και τη Βενετία στην Ιταλία, το  Τζέρσεϊ, το μεγαλύτερο από τα Αγγλονορμανδικά νησιά, την Αλμερία και τη Βαρκελώνη στην Ισπανία, τη Μάλτα, τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και την Ελβετία. Οι προορισμοί μακρινών αποστάσεων περιλαμβάνουν την Αντίγκουα, τα Μπαρμπάντος, τη Γρενάδα και το Ντουμπάι.

Οι διακοπές παραμένουν ακυρωμένες για Μαυρίκιο σε πτήσεις εκτός της TUI, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η Χουργκάντα και το Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο και η Τζαμάικα χρησιμοποιούν εσωτερικές πτήσεις μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, όπως, επίσης, ο Καναδάς, η Κένυα, οι Μαλδίβες και οι ΗΠΑ σε πτήσεις εκτός TUI.

Οι ακυρώσεις έως τις 31 Οκτωβρίου περιλαμβάνουν πτήσεις της TUI προς Αρούμπα, Αυστρία, Ιταλία και Σλοβενία, Βάρνα και Μπουργκάς στη Βουλγαρία, Κόστα Ρίκα, Φλόριντα, στην Αμερική, Μάρσα Αλάμ στην Αίγυπτο, Καλαβρία, Σαρδηνία και Σικελία στην Ιταλία, Αλμερία και Χιρόνα στην ηπειρωτική Ισπανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Ταϊλάνδη και Τυνησία.

Οι ακυρώσεις πτήσεων εκτός της TUI, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, περιλαμβάνουν την Αυστρία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Ιταλία, τις Σεϋχέλλες, την Τανζανία, την Ταϊλάνδη, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στην Καραϊβική και την Τουρκία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *