Την υποψηφιότητά του για τις εκλογές στον ΣΕΤΕ, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Χαριτίδης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την υποψηφιότητά του για τον ΣΕΤΕ, ανακοίνωσε ο κ. Δημήτρης Χαριτίδης, πρόεδρος του ΤΕΖ TOUR Ελλάδος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Χαριτίδης αναφέρει τα εξής:

“Ο Ελληνικός Τουρισμός είναι αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Οι άνθρωποι του κλάδου έχουν κερδίσει πολλές μάχες ως σήμερα ωστόσο αυτή την φορά καλούνται να ανταποκριθούν όχι μόνο σε δύσκολες συνθήκες αλλά και συνάμα άγνωστες.

Ο ΣΕΤΕ είναι η φωνή των ανθρώπων του τουρισμού, ο φάρος της Ελληνικής πολιτείας για τον τουρισμό, και φυσικά η δύναμη προοπτικής του.

Πεποίθηση όλων των ανθρώπων του πλέον δυναμικού κλάδου της οικονομίας μας είναι, ότι αν και η μάχη είναι δύσκολη, και συνάμα σε αρκετές περιπτώσεις άνιση,ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες.

Όμως για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχει συντεταγμένη στρατηγική,καλά μελετημένος σχεδιασμός και φυσικά ατελείωτες ώρες δουλειάς που για πρώτη φορά αυτή δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται με κέρδη.

Ως επαγγελματίας στον τουρισμό για περισσοτερα από 20 χρόνια, σε μεγάλες εταιρείες και έχοντας υπηρετήσει την ξενοδοχεία και το tour operating καταθέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των συναδέλφων εκλογέων για μια θέση στο ΔΣ του ΣΕΤΕ.

Στόχος μου είναι να αναδείξω την δύναμη, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο των τουριστικών πρακτόρων στο ταξιδιωτικό και τουριστικό σύστημα ειδικά αυτή την δύσκολη για την πατρίδα μας ώρα αλλά και το αύριο του Ελληνικού τουρισμού.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις να συνθέσουμε την εμπειρία και την γνώση μας και να ανταποκριθούμε στα ακούσματα των συναδέλφων και συνεργατών που περιμένουν από το Σύνδεσμο να σταθεί όχι μόνο στο ύψος των περιστάσεων αλλά να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τις επόμενες χρονιές επιδιώκοντας την καθολική καταρχάς επαναφορά, αλλά και τις βάσεις για στόχους που θα αποτελούν ορόσημο για την συνέχεια.

Η πολιτεία επιθυμεί ένα ισχυρό ΣΕΤΕ δίπλα της, οι επαγγελματίες απαιτούν ένα όργανο με θεσμική παρουσία αντάξια των υψηλών προσδοκιών τους.

Σε αυτή την στόχευση και σε αυτό το πνεύμα,  καταθέτω την υποψηφιότητα μου για τις επικείμενες εκλογές της 24ης Ιουνίου με αισιοδοξία ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *