Το ανανεωμένο cosmote.gr για επιχειρήσεις είναι εδώ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
  • Η πρόσβαση σε προϊόντα & υπηρεσίες γίνεται πιο εύκολη από ποτέ

Το Β2Β section του cosmote.gr ανανεώθηκε και προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα για ακόμα ευκολότερη πλοήγηση. Οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, πλέον, μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα τη λύση σε κάθε τους ανάγκη, μέσω προσωποποιημένων επιλογών.

Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει σε αναζήτηση ακολουθώντας έναν από τους εξής τρόπους κατηγοριοποίησης:

  • Ανά προϊόν ή υπηρεσία
  • Σύμφωνα με το μέγεθος της επιχείρησης (1-10 εργαζόμενοι, 10-50 εργαζόμενοι, >50 εργαζόμενοι)
  • Ανάλογα με τον κλάδο δραστηριότητας: Τουρισμός / Υπηρεσίες / Εμπόριο / Υγεία / Δημόσιο / Τράπεζα / Βιομηχανία / Ενέργεια / Μεταφορές / Media & Ακίνητα

Ο επαγγελματίας, κατά την πλοήγησή του, μπορεί να ανακαλύψει προτάσεις για προϊόντα, που ταιριάζουν στην δική του επιχείρηση, αλλά και να ενημερωθεί για τα απτά οφέλη που θα έχουν στην λειτουργία της. Επιπλέον, στις σελίδες του Β2Β section του cosmote.gr φιλοξενούνται ενδιαφέροντα case studies εταιρειών που έχουν επιλέξει την COSMOTE ως στρατηγικό συνεργάτη για την υλοποίηση ICT λύσεων, αρθρογραφία για νέες τεχνολογίες και τάσεις της αγοράς, αλλά και απλές, πρακτικές συμβουλές που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα μιας επιχείρησης.

Μέσα από την ειδική φόρμα επικοινωνίας ο επιχειρηματίας μπορεί να μοιραστεί τις ανάγκες του και να ενημερωθεί για λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή του. Εναλλακτικά, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει άμεσα τα προγράμματα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας που επιθυμεί, μέσω του eshop.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε με ένα «κλικ» στο: cosmote.gr/hub/business.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *