Το απίστευτο video από το ατύχημα του Viking Sky στις Νορβηγικές ακτές (VIDEO)

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ιδιοκτήτρια εταιρία του Κρουαζιερόπλοιου Viking Sky, που έμεινε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στις νορβηγικές ακτές, έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει τις έρευνες, που θα αναζητήσουν τα αίτια για το πολύ σοβαρό αυτό συμβάν. 

VikingΣυνολικά 215 Βρετανοί ήταν μεταξύ των 915 επιβατών και των 458 ατόμων του πληρώματος του πλοίου, όταν υπέστη ολική βλάβη στις μηχανές, εν μέσω πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών.

Το Viking Sky τελικά αγκυροβόλησε στον κόλπο Hustadvika, ενώ περίπου οι μισοί επιβάτες είχαν εκκενώσει το πλοίο με ελικόπτερα.

Συνολικά, 20 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ αναπτύχθηκε στόλος ελικοπτέρων για τη διάσωση των επιβατών.

https://twitter.com/i/status/1109575902055276544

Αιτία φαίνεται να είναι η διακοπή λειτουργίας των μηχανών.

Οι Viking Ocean δήλωσαν: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη δική μας εσωτερική έρευνα και ο στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πλήρως και λεπτομερώς τι συνέβη και χαιρετίζουμε τις έρευνες που έχουν ξεκινήσει και θα τους υποστηρίξουμε πλήρως».

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Torstein Hagen δήλωσε:

«Οι τελευταίες μέρες ήταν αγχωτικές και ταραχώδεις τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το πλήρωμα.Θα ήθελα προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη για το τι έζησαν οι πελάτες μας.

Θα ήθελα επίσης να πω πόσο εντυπωσιασμένος και ευγνώμων είμαι για τις προσπάθειες των εθνικών υπηρεσιών διάσωσης, του προσωπικού διάσωσης, των τοπικών αρχών και των κατοίκων κατά μήκος της ακτής Møre.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο πλήρωμα του Viking Sky για τις προσπάθειές τους και την αφοσίωσή τους».

ΠΗΓΗ

Tagged

1 σχόλιο στο “Το απίστευτο video από το ατύχημα του Viking Sky στις Νορβηγικές ακτές (VIDEO)

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *