Το ευχαριστήριο του Ανδρέα Ανδρεάδη στη Νίκη Ανδρεάδη και την Nimand για τα 30 χρόνια συνεργασίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με μια προσωπική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο διευθύνων σύμβουλος των Sani / Ikos Ανδρέας Ανδρεάδης, ευχαριστεί την αρχιτέκτονα και σύζυγο του Σταύρου Ανδρεάδη και την εταιρία Nimand που διευθύνει, για την συνεργασία δεκαετιών στα επενδυτικά σχέδια του ομίλου. Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ανδρεάδη, η κα. Νίκη Ανδρεάδη αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία με τον όμιλο.

Η ανάρτηση του κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, έχει ως ακολούθως:

“Η αρχιτέκτονας Νίκη Ανδρεάδη μας γνώρισε, ότι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Όμιλό μας, μετά την ολοκλήρωση των έργων που κατασκευάζονται. Λυπούμαστε πραγματικά για αυτό, αλλά παράλληλα σεβόμαστε την απόφασή της.

Τα τελευταία 30 χρόνια η Νίκη Ανδρεάδη και οι ικανοί αρχιτέκτονες της Nimand σχεδίασαν με μοναδικό ταλέντο και ευαισθησία όλα τα ξενοδοχεία του Sani /Ikos Group στην Ελλάδα. Το έργο τους έχει δεχθεί τα πιο ενθουσιώδη σχόλια και έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία και διακρίσεις. Το αποτύπωμα που αφήνει πίσω της η Νίκη είναι ιδιαίτερα βαρύ. Τόσο εγώ, όσο και όλα τα στελέχη του Ομίλου μας, θέλουμε να την ευχαριστήσουμε θερμότατα για όλα όσα έκανε και της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον”.

1 σχόλιο στο “Το ευχαριστήριο του Ανδρέα Ανδρεάδη στη Νίκη Ανδρεάδη και την Nimand για τα 30 χρόνια συνεργασίας

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *