golden age

Το Golden Age Hotel of Athens, συμμετέχει στην 6η Athens International Tourism Expo 2019

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Golden Age Hotel of Athens, συμμετέχει στην 6η Athens International Tourism Expo 2019,  που θα πραγματοποιηθεί 6, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, στο  εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, που στοχεύει στην εξωστρέφεια του Ελληνικού Τουρισμού και εστιάζει σε πολλές νέες, επαγγελματικές συνεργασίες.

Εκπρόσωποι του Ξενοδοχείου θα βρίσκονται στο περίπτερο Διάδρομος C, περίπτερο C23, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων γύρω από

  • τo πρόσφατα ανακαινισμένο Ξενοδοχείο μας & τις υπηρεσίες των δωματίων,
  • τις Συνεδριακές αίθουσες & τις ανάγκες που μπορούμε να καλύψουμε για Συνεδρια/Meetings/Events εως 150 ατόμων,
  • τις επισιτιστικές ανάγκες αυτών,
  • το Bar & το Ala Carte Golden Moments Restaurant
  • τις πρόσθετες υπηρεσίες Fitness & Wellbeing και τέλος
  • την Φιλοσοφία της «προσωπικής φροντίδας» από το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Metropolitan Expo  την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη , ενώ έχουν προσκληθεί ο  Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, ο Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημ. Φραγκάκης ,ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης. Στα Εγκαίνια επίσης έχουν προσκληθεί και οι Πρέσβεις των χωρών που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Στη διάρκεια των Εγκαινίων θα γίνει και η απονομή Excellence Award στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τους σπουδαστές του School Of Tourism & Culinary Arts για τη στελέχωση όλων των λειτουργικών τμημάτων της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού και τη διοργάνωση του Open Kitchen Live Cooking & Open Bar που θα παρουσιαστούν στην Έκθεση.

Μετά το τέλος των Εγκαινίων ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης θα καλωσορίσει και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, στους 150 Hosted Buyers από 50 χώρες που συμμετέχουν στην Έκθεση.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στα πλαίσια της έκθεσης θα υπάρξουν και ενδιαφέρουσες Ημερίδες με πολύ αξιόλογους ομιλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα . Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο FORUM ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ: « Τάσεις και εξελίξεις στον Εισερχόμενο τουρισμό  Αναψυχής και MICE» Ομιλητές θα είναι  ο κος Stephan Merkenhof της GBR Consulting ,  η κα Άντζελα Γκερέκου ( έχει προσκληθεί) – Πρόεδρος ΕΟΤ ο κος Reinhard Gangelmayer της GIATA, της μεγαλύτερης εταιρίας

του χώρου του online b2b, η κα Ελίζα Τσολάκου – Athens Convention & Visitors Bureau, η κα Χίλντα Αλυσανδράτου- Enterprise Greece,   ο κ. Daniel Slobodskoy-  Booking Analytics,  η κα Lisa Adams –   Helms Briscoe ,  ο κ. Νίκος Πιτσούλης – Bee Group, κ.α.

Στο  FORUM ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: « Οι προκλήσεις του μέλλοντος» Ομιλητές θα είναι η κα Hanny Sobol / ΙΤΤΑΑ- Isreael, ο κ. Aπόστολος Παραδέλλης – Google, ο κ. Mark Bolan -TripAdvisor Experiences (Viator), ο κ. Konstantinos Papagiannopoulos –  GetYourGuide, ,  o κος Πανταζής Πάστρας της εταιρεία Toposophy , o κ. Γιώργος Μπουντούνης- OneTourismo και ο κ. Βασίλης Γκανάς- Netsemantics κ.α.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις Συντονιστής θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Πάνος Θωμάκος από το Tornos News.

Στο FORUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: « Ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» Ομιλητές θα είναι ο κ. Δανάς Μάρκος,  Γενικός Γραμματέας- Σύνδεσμος Ιαματικών Πηγών Ελλάδος , ο κ.  Γρηγόρης Σαμπάνης -Μέλος Δ.Σ. ΕΟΠΠΥ Οικονομολόγος ,ο κ.   Πέτρος Λυμπερίδης – Πρόεδρος Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Ελλάδος , ο κ.  Καραμανλής Στέργιος – Bi ACTIVE.

ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ EVENT OPEN KITCHEN LIVE COOKING & OPEN BAR

Φέτος, όλα τα «φώτα του τουρισμού» στρέφονται στην Ελληνική κουζίνα και τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π., τα οποία θα αποτελέσουν και τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστούν οι Καθηγητές και Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα Special Ελληνικό Brunch με κορυφαία πιάτα και ευφάνταστες δημιουργίες που απογειώνουν την Ελληνική γαστρονομία.

Μεταξύ άλλων θα δοκιμάσουμε μοναδικές συνταγές όπως ελληνικό cheesecake, μια τούρτα με ελληνικό χειροποίητο παξιμάδι, μανούρι, μυζήθρα και γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο. Επίσης Ελληνική στραπατσάδα με αυγοτάραχο «Τρικαλινός» και φέτα τηγανιτή τυλιχτή σε χωριάτικο φύλλο  με γλυκό του κουταλιού ντοματίνι.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων του Open Kitchen Live Cooking, και να γευτούν τις μοναδικές γεύσεις.

Το Open Kitchen Live Cooking θα συνοδεύει και το Open Bar του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τον Άρη Χατζηαντωνίου, στη διάθεση όλων, με ευφάνταστες προτάσεις από ελληνικά premium αλκοολούχα προϊόντα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *