Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της ΑΒΤΑ το 2015

Το νέο γεωπολιτικό τοπίο στο επίκεντρο του ετήσιου συνεδρίου της ABTA

ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΕΙΣ

CGT_ABTAΤο ετήσιο συνέδριό της ανακοίνωσε η Ένωση Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA), το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 Ιουνίου 2016, στο Γουεστμίνστερ.
Με θέμα «Η εμπιστοσύνη σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο», το συνέδριο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα της τουριστικής βιομηχανίας, ενώ κορυφαίοι ομιλητές θα είναι και από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να συζητήσουν για το νέο γεωπολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται και πώς αυτό επηρεάζει την ταξιδιωτική-τουριστική βιομηχανία.

Η εκδήλωση θα διερευνήσει τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία του τουρισμού, καθώς και ζητήματα όπως η ασφάλεια, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν η προσέγγιση της κυβέρνησης στο θέμα της χωρητικότητας των αερολιμένων και της φορολογίας, καθώς και η μεταρρύθμιση της ATOL.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΒΤΑ, Mark Tanzer θα ανοίξει την εκδήλωση, ενώ η Deloitte επιστρέφει ως χορηγός και η The Telegraph ενεργεί ως εταίρος στα θέματα ενημέρωσης.

Το πλήρες πρόγραμμα των ομιλητών θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών εβδομάδων.

Μιλώντας για το συνέδριο ο Mark Tanzer, δήλωσε: «Με φόντο τις παγκόσμιες γεωπολιτικές προκλήσεις, ένα δημοψήφισμα στην ΕΕ, και άλλες σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό, η τουριστική βιομηχανία βρίσκεται αντιμέτωπη με διάφορες προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες. Ανυπομονώ να συζητήσουμε τα θέματα αυτά με τους κορυφαίους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *