Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, στο εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki, ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του, παρουσίασαν το νέο μενού του εστιατορίου Ambrosia.
Η ομάδα του Τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ μαζί με τον κύριο Κώστα Πάντη, Διευθυντή Επισιτιστικών Τμημάτων του ξενοδοχείου, καλωσόρισαν τους εκπροσώπους τύπου και ΜΜΕ της πόλης σε ένα βραδινό επίσημο κάλεσμα στον χώρο του εστιατορίου, ο οποίος διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση.
Όλο το προσωπικό του Hyatt Regency Thessaloniki ήταν εκεί για να προσφέρει το χαμόγελο και τη ζεστή φιλοξενία του εστιατορίου στους παρευρισκόμενους.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με ποτό υποδοχής Veuve Clicquot. Η μουσική επιλεγμένη προσεκτικά από την εταιρεία Loud και την κυρία Φαίη Οικονομίδου συνόδευε αρμονικά τις πρώτες συζητήσεις αλλά και όλη της διάρκεια της παρουσίασης.
Με την έναρξη της εκδήλωσης, τη σκυτάλη πήρε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Rufat Babayev ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους ενώ ακολούθησε Executive Chef κ. Απόστολος Αλτάνης ο οποίος παρουσίασε τα πιάτα στους προσκεκλημένους, υπογράμμισε τη φιλοσοφία και την έμπνευσή του από φρέσκα εποχιακά ελληνικά υλικά αλλά και την της εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες καθώς και την παρουσίαση του κάθε πιάτου.
Το μενού έκλεισε με μια «πειραγμένη» καρυδόπιτα υπό την επιμέλεια του Pastry Chef Αλέξανδρου Αλεξίου.
Όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις από το νέο μενού και να τις σχολιάσουν σε μια ευχάριστη χαλαρή ατμόσφαιρα.
Το μενού
Μεσογειακές γαστρονομικές προτάσεις με έντονο το ελληνικό στοιχείο.
Πιάτα με υψηλής ποιότητας υλικά συνδυασμένα με απλότητα που κρύβει όμως προσεκτική και δημιουργική δουλειά, αγάπη και μεγάλη εμπειρία.
Για να δοκιμάσετε τις υπέροχες δημιουργίες του νέου μενού, οι ώρες τις λειτουργίας είναι
Ώρες λειτουργίας: Μεσημέρι Δευτέρα έως Παρασκευή – 6μμ έως 12πμ
Σάββατο – από 12.30μμ έως 12πμ
Κυριακή – – από 12.30μμ έως 12πμ